wenzdey094 0 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Kolejna praca, mi się najbardziej podoba. Ciekawe jak wam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
~fl0w 0 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Mi się bardzo podoba. Tylko nie wiem, czy zielony kolor napisu tu pasuje. Jak by Ci się chciało to możesz mi też jakąś sygnaturę zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 4/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuBiS`_ 0 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 6/10 ale jak dodajesz prace to dodawaj z 5-10 bo jedna to trochę za mało moim zdaniem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 No za bardzo to tu efektów nie ma. Poczytaj jakieś tutoriale, mi to pomogło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Dodawaj więcej prac, bo spamujesz tym samym, a i tak żadnych postępów nie ma. Piszę Ci rady, z których nie korzystasz Widać to ewidentnie, bo każda kolejna praca jest taka sama. Nie chciało Ci się nawet wejść na google i zobaczyć jak zrobić jakiś durny, ładny napis.. Tekstur też nie raczyłeś sobie pobrać. Przeczytaj mój poradnik i inne tutoriale, które znajdziesz na necie.Jedyne co dodałeś to trochę światła i napis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fasten :) 0 Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 7/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi