Kasia! 3 386 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 (edytowane) 1. Twój Nick: Rinaa!! 2. Kto zawinił? (admin/gracz):gracze 3. Nick oskarżonego: PRO*Boszcz, Emcio <333 4. Steam_ID oskarżonego: STEAM_0:1:91791246 ; STEAM_0:1:105330041 5. Opis sytuacji: Gdy tylko obaj wchodzą na serwer zaczyna się sajgon. Prowadzenie prywatnej konwersacji, przeszkadzanie innym graczom. I (jak dla mnie najlepsze) brak szacunku do "kobiety". 6. Dowody (demko/screeny/świadkowie): 2 demka,za dużo by było screenów, świadków będzie dużo 7. Data zdarzenia:15.08 ~~17:30 de_mirage, drugie demko jest z sytuacji która miała kilka dni wcześniej. To zacznijmy od początku. Gracz PRO*Boszcz trzyma chyba do mnie jakąś urazę, nie wiem za co, ale ja go mutuję albo banuję za zachowanie na serwerze, a nie za to, że go nie lubię. Zawsze gdy tylko przychodzę na serwer, a on gra, wybieram drużynę przeciwną. Tak jak pewnie większość. Jego brak kultury jest po prostu "szczypiące w oczy". Jego "kumpel" Emcio (również podobne zachowanie) pokazuje kompletny brak szacunku do jakiej kolwiek osoby. Przecież możecie myśleć, że ja mogłam na to zareagować, tak mogłam, ale niektóre słowa bardziej bolą niż inne. Dowody: Wczorajsza sytuacja http://www9.zippyshare.com/v/36KS2KHv/file.html 5:48-prywatne rozmowy 14:35 17:00- Emcio zostaje przeniesiony do CT i właśnie zaczyna się "sajgon" konwersacja którą mogą prowadzić gdzieś indziej. Pytanie do mnie na które nie chciałąm odpowiedzieć, bo na prywatne pytania nie odpowiadam na serwerze (i kogo to obchodzi) 25:40- "Jeb** kaśkę w dupę" Najlpeszy moment na serwer przychodzi opiekun. Co się wtedy dzieje dziwnym trafem i bardzo szybko uciekają z serwera. To co dzieję sie gdy nie ma adminów. http://www5.zippyshare.com/v/QJskM6Jt/file.html Dalej na demku jest sytuacja która po częsci mnie dotyczy (nie było mnie tam, ale jak to mówię "wtyki" na serwerze i dowiaduję się naprawde dużo), ale niechęć po obejrzeniu 10min sprawia, że nie mam ochoty tego oglądać dalej. Kota nie ma, myszy harcują Edytowane 16 Sierpnia 2015 przez Kasiaaa 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Gracz PRO*Boszcz otrzymuje bana tygodniowego Gracz Emcio <333 otrzymuje bana krótszego ze względu iż jego zachowanie było nieco lepsze stąd ban będzie krótszy ~ 4 dni. Jakby koledzy byli ciekawi jakie podpunkty regulaminu złamali wielokrotnie: 2.1 Zakazane jest obrażanie graczy/używanie wulgaryzmów na serwerze 2.3 Zabronione jest prowokowanie do różnych typu kłótni oraz sporów 2.4 Zakazane jest nadużywanie mikrofonu oraz spamowanie na chacie 2.7 Zabronione jest kłócenie się z administracją Pozdrawiam, Queen Besiałke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi