TheGumiS 237 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Nick: TheGumiSLink do SS: nie maWycinek z konsoli(bez IP)*: You have been banned from this server. Serwer: FFALink do bana: Nie ma w amxbans Pomoc: 1. SS'y wrzucamy na zippyshare lub sendfile 2. Link do bana 3. Przeczytaj regulamin 4. Nie spamuj w prosbie o UB 5. Poradnik jak dostac UB - krok po kroku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Co to za pistolety ? 17 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Po wielokrotnym przejrzeniu HLTV stwierdzam, że była jedynie jedna dziwna akcja, która raczej była fartem(nie mówię o moim płaczącym ego jak to ująłeś). Zapewne ban niepotrzebny, ponieważ podjąłem pochopną decyzję, co każdemu może się przytrafić. Z tego co wiem wiele osób spamowało na u@, a ja poświęciłem tylko jedną rundę na sprawdzenie co jest za mało. Przyznaję się do błędu i pozdrawiam. CZYSTY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Napisz do mnie na pw z ip lub steam id Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Zgłoś się do opiekuna servera Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi