Zborek123321 0 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 1. Nick:Zborek 2. Imię:Dawid 3. Wiek:16 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 5/10 5. Mikrofon(Tak/Nie):Zepsuł mi się 3 dni temu 6. Składka (Tak/Nie):Tak 7. Link do swojego GT**: Nie mam 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Myślę że brakuje adminów na tym serwerze chce ogarnąć parę osób. i 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak:Nie mam 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:Od 1 h do 5 h 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy):Zależy jak będzie mi się chciało więc nie mogę się określić 12. Staż w grze counter strike 1.6 Gram juz okolo 3 lat 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ) Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamboa 6 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 a od kiedy grasz na serwerze bo cie wogóle nie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil11311 17 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniaa 848 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Jestem na nie ponieważ jak dobrze widziałam grasz zaledwie od wczoraj/dzisiaj to po pierwsze po drugie Twoje podanie jakoś Do mnie nie trafia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Na NIE: ~ Twoj GT: http://www.gametracker.com/player/Zborek/193.33.176.64:27015/ ~ Mikrofon ~ Według mnie wiek sciema. ~ Osoby ze stażem (3 lata) powinny wiedziec co do GT. ~ Grasz na serwerze niecałe 4 dni i już podanie? zastanów się a potem pisz. Pozdrawiam. Udanych wakacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternatywa 13 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Jestem na nie -Wiek -GT - mikro Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jockerek 78 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porczop 257 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Jestem na nie... Podanie troszku mało przekonujące Niedawno zaczołeś grać na serwerze mistrzu :x Nie podałeś GT co jest wymagane. Nie masz steam. Mikrofon też -, ale to nie, aż takie ważne. @@@ Gamboa, kamil, Jocker Kolegą należą się warny za brak argumentów. (Nie zgłoszę bo na tele...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porczop 257 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 (edytowane) Proszę o ukrycie tego postu, bo przez przypadek zrobiłem double. Edytowane 17 Sierpnia 2015 przez Porczop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi