JayMcKenzie 393 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Witam. Moja dziewczyna ostatnio wpadła na pomysł, że chce w przyszłości mieć tatuaż. Kiedyś planowała zrobić sobie kolczyk w brwi. Powiedziałem jej, że niezbyt mi się to podoba, ponieważ wyznaję zasadę im ciało bardziej naturalne tym piękniejsze. I wychodzę tutaj z pytaniem do facetów: zgadzacie się z moją opinią? Czy wolicie, gdy dziewczyna ma tatuaże, kolczyki, makijaż itp.? Pozdrawiam, Jay Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Makijaż może być, byle nie trzeba było go ściągać szpachlą i nie w mundurze Jak dla mnie to kolczyki dopuszczalne w uszach, ew kiedyś widziałem nawet spoko w nosie, ale to był taki malutki. Tatuaże na twarzy? Mi się w ogóle nie podobają i ogólnie jestem na nie. Na pewno nie na twarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Tatuaże na twarzy? Mi się w ogóle nie podobają i ogólnie jestem na nie. Na pewno nie na twarzy. Źle sformułowałem temat, miałem na myśli ogólnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 To samo co Paweł wyżej napisał, naturalność rządzi xD, ale w zasadzie jeśli dziewczyna ma jakiś kolczyk, tatuaż to w niczym to nie przeszkadza (no chyba, że jakiś "przesadny") 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motion 4 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Wydziarane laski są seksowne (przynajmniej mi się tak wydaje) i oczywiście bez przesady A co do kolczyków to też myślę, że uszy i ewentualnie pępek jeśli dziewczyna ma zgrabny brzuszek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywnosci Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi