TheGumiS 237 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 1.Twój Nick: TheGumiS 2.Nick admina/gracza który zawinił: @ 3.Admin/Gracz : Admin 4.IP/SID oskarżanego: nie posiadam 5.Data i godzina: 17.08 - około godz. 18 6.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Ban 7.Opis sytuacji: Po dłuższym czasie nie grania w cs 1.6 uznałem ,że pogram sobie na FFA wracając na starą sieć, lecz to nie trwało długo abym dostał bana.A oto moja historia:Wszedłem sobie na serwer aby miło spędzić czas, gdy ledwo dołączyłem do gry zostałem odrazu przydzielony do Terrorystów więc na Yolo kupiłem maca i do przodu. Po drodze napotkałem admina @ którego zabiłem ( przeciwnik ) i poleciałem dalej. Koszmar się zaczął, pan Admin @ wszedł sobie na Specta i po 5 minutach wyrzuca mnie z serwera z jakimś powodem o WH ( nie pamiętam dokładnie ) ale olałem sobie ostrzeżenie lub cokolwiek to było ,ponieważ nigdy nie grałem tutaj na wh i ponownie dołączyłem na serwer. Moje drugie wejście na FFA znów nie było zbyt długie iż po chwili wywaliło mnie z serwera, wyświetlił się komunikat w stylu "Admin has add you on banned list" a gdy próbuje się dostać na serwer piszę You have banned on this server. Pozdrawiam admina ,który się oburzył bo padł i spłakał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Co to za pistolety ? 17 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 No witam, Prostując sprawę, powodem bana nie było moje widzi mi się ze względu na to że mnie zabiłeś, bo nie jesteś pierwszym ani ostatnim który to zrobił. Z fredem stwierdziliśmy, że masz WH. Tak jak mówiłeś poszedłem na specta, pierw zapewne dostałeś kicka, a dopiero później bana bez SS, ponieważ neobans w tym okresie nie działało. Lecz na serwerze w dalszym ciągu był HLTV. Więc dostałeś bana przez console na IP. Proszę sprawdzić hltv. PS. Z racji niedziałającego neobans nie było lekko przez ten weekend, więc tak jak z ssami. Są przypadki, że gracze są czyści i wrzucają ssy i dostają UB. Tak samo może być z demkiem, więc czekam na rozpatrzenie sprawy. Pozdrawiam spłakana @ ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SANEPID :D 176 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 (edytowane) Ja bym autorowi tematu proponował rozwiącać sprawę w dziale prośby o UB http://forum.cs-classic.pl/forum/85-pro%C5%9Bby-o-ub/i tam opisać sprawę i poprosić admina o demko, bo z tego co widze to cała skarga to opis tego jak dostałeś bana. EDIT @ Gumis Tak, ale ty musisz zalożyć prośbe o UB, a nie on za Ciebie i tam dawać demko. Edytowane 18 Sierpnia 2015 przez SANEPID :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGumiS 237 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Przepraszam ale skoro admin nie zrobił mi ssów to powinien dać demko w ciągu 24 h inaczej ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seeya 5 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 admin nie zrobił Ci ssów ze względu na problemy techniczne, napisz temat w dziale UB i jeśli grałeś czysto to będzie ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGumiS 237 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Gadałem z Kropką który mi powiedział ,że muszę się zgłosić do polaczka ponieważ nie ma mnie w amxbansie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 (edytowane) Dostałeś bana to jedynym miejscem gdzie można rozpatrywać twój problem to dział z prośbą o ub, a nie na tym podforum.Jeżeli nie będzie demka rozpisanego to zgłoś się do mnie z ip lub steam id. Zamykam Edytowane 18 Sierpnia 2015 przez polaczekkkkkkkkkk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi