aRaGoRn 6 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 1. Nick:aRaGoRn2. Imię:Sebastian3. Wiek: 274. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): średnie5. Mikrofon(Tak/Nie)tak6. Składka(Tak/Nie):tak7. Link do swojego GT**:http://www.gametrack....177.101:27156/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:opisac siebie więc 27 lat pracuje w godzinach 7-16 tylko dla tego ze jestem popoludniami aktywny i chce zeby na serwerze gralo mniej nieuczciwych graczy i gralo sie milo i przyjemnie 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):nie posiadam10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: okolo3-5h dziennie11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: weekend roznie dni robocze po 1612. Staż w grze Counter Strike 1.6:od początku wersji z przerwami13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):bylem na kilku serwerach 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReVoaKaBarteK 65 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Jestem na tak. Widzę bardzo się starasz o tę posadę. + wiek + składka + dobre gt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Jestem oczywiście na tak.Widze cię dużo na serwerze, +wiek +gt w porządku +składka +zgłaszasz na u@ +ogarrr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Oczywiście, że tak! wymagania spełnione w 100% poza tym panowie u góry to już napisali. Odrobiłeś 2 warny co znaczy, że Ci zależy. Poza tym wydawałeś się dość ogarniętym na serwerze, gdy nieraz cię spotkałem. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy. 31 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Jak najbardziej na tak: *składka *wiek *GT *kultura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemiwiki 212 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Jestem na duże tak: +GT +Wiek +Składka +kultura +Ogarnięcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Na Tak Wiek Składka GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Grałem z Tobą nie raz, lecz nigdy nie rozmawiałem. To nie jest istotny szczegół, ważniejsze jest to że sprawiasz wrażenie ogarniętego człowieka, ważne jest również to że odrobiłeś warny a to musi oznaczać, że Ci zależy.Wymagania spełniasz w 100% więc czemu miałbyś tego admina nie dostać. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi