aver 1 488 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Nick: Quebonafide/awerLink do SS: Brak. Przez przypadek wszedłem na AMX i pisze że jestem zbanowany? to chyba jakas kpina. Od wczoraj do poludnia nie było mnie w ogóle na komputerze ponieważ byłem u znajomych (niestety musiałem dzisiaj wrocic, sprawy prywatne). Mam alibi sory xd wiec to nie mogłem byc ja Wycinek z konsoli(bez IP)*: Brak.Serwer: Only DD2Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=217730 Pomoc: 1. SS'y wrzucamy na zippyshare lub sendfile 2. Link do bana 3. Przeczytaj regulamin 4. Nie spamuj w prosbie o UB 5. Poradnik jak dostac UB - krok po kroku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Masz zmienne IP ?.Jeżeli tak to trafiłeś na zbanowane IP ,zrób restart routera lub modemu i IP powinno ci się zmienić jeżeli nie to musisz czekać aż samo ci się zmieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Ja mam stałe IP. Ale na serwery tak czy siak moge wejsc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Dostałeś SS i masz bana na IP ja bana nie zdejmę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Twoje IP z forum zgadza się z ip zbanowanym w amxbans wiec dostałeś SS i musisz je wstawić, Widocznie coś się zbugowało i możesz dalej wbijać na serwer na zbanowanym IP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi