BigK4812 14 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 (edytowane) Nick: BigKPowod: Brak chęci Czas nieobecnosci: od 18 do 28 sierpnia Cos od siebie: Mam problemy w życiu prywatnym co przekłada się na chęć do grania. Nie mam ochoty wchodzić na serwer ani strzelać i grać w cokolwiek. Postanowiłem zrobić sobie przerwę 10 dniową. Pozdrawiam @EDIT mały edit będę zaglądał na forum czasami Edytowane 19 Sierpnia 2015 przez BigK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi