jasio Boyka 16 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 (edytowane) Zobaczcie jak wyglada gra po dodoaniu ks, do tego sie buguje i nie kasuje co runde np dziala ,3 dziala 1 na 2 w pzejsciu stawia barciak i jak grac, na dole to samo, dzialo tez i jak wyjsc z respa porazka , do tego dziala co 7 killy bodajze wpadaja,cala mapa obstawiona dzialami co chwile predator leci porazka, co za duzo to nie zdrowo, a to juz zdrowa przesada malo ludzi i tak gra teraz bedzie jeszcze mniej, ja sam po 5 min stracilem chec do gry, gdzie sie nie ruszysz tam dzialo, gralismy cs_maxa na ktorym stalo bodajze 12 dzial tyle zdazylem naliczyc i jak grac? A to krotkie demko jak to wyglada http://www86.zippyshare.com/v/yY8s2RFm/file.html Edytowane 19 Sierpnia 2015 przez jasio Boyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Też dzisiaj zauważyłem, jak stało działo na dziale i to jednego gracza. Powinno tak być, że stawiasz jedno i możesz drugie dopiero wtedy, gdy to pierwsze legnie.Samo w sobie prócz działek /ks jest przyjemne do gry, w sumie to denerwuje mnie jeszcze NUKE. No załóżmy ten barciaK. Dzisiaj wchodzę i widzę staty 60:4, zmiana mapy w ciągu kilku minut.Podmiana klas musi być obowiązkowo bo uważam, że nie każda odpowiada każdej klasie, są lepsze i są słabsze. Wymyślę jakieś wkrótce. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniaa 848 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Ogólnie killstrike całkiem spoko większość chciała ks a za to pancerz jest zablokowany wiec cos za coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Na razie usunąłem ten plugin całkowicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Na małych mapach typu fy_pool_day / wiocha czy aim_crazyjump powinien byc zakaz stawiania działek bo to bezsensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniaa 848 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 I za stawianie SG w przejściach przede wszystkim powinien byc ban bo niekiedy nie można z respa wyjść normalnie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merol 1 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Oraz powinien być ban za stawianie działek na respie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Na razie usunąłem ten plugin całkowicie. A wy dalej ciągnięcie to ... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Nie no Karol, napisałeś przecież że narazie usunąłeś. Dają proppzycje na przyszłość 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi