Mati0x 0 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Witam, nie mogę wypełnić prośby o UB ponieważ mam dziwny przypadek "bana". Z góry przepraszam jeżeli umieściłem temat w złym dziale, ale za bardzo nie wiedziałem gdzie to napisać. A więc tak, grałem sobie dzisiaj na serwerze FFA na mapie de_nuke i w pewnym momencie zostałem wyrzucony z serwera z powodem "papa". W konsoli nic nie ma a serwer jest "not responding". Nie wiem czym jest to spowodowane oczywiście nie hackowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 (edytowane) Zostałeś zbanowany przeze mnie gdyż masz aktywne ip. Omega dla Twojej wiadomości nie ma neobansa i nie da sie zbanować graczy z aktywnym ip, zeby to zrobić musze banować przez konsole. On dostal kicka z takim powodem Edytowane 19 Sierpnia 2015 przez Tymbarkowa x3 Polecam dawać normalne powody banów a nie jakieś papa. Ponieważ potem nie wiadomo o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati0x 0 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 czyli nie dostane UB szkoda a to mój ulubiony serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi