Black-01 0 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Nick w grze : Black Imie : Kuba Wiek : 16 Znajomość amx'a : dobra Mikrofon : tak Składka : tak Dlaczego to ja mam zostac adminem ? Moze dlatego iz gram w nocy czasami w dzien a w nocy nikt nie pilnuje. Ile czasu moge poswięcic na serwer? Po 4-6h W jakich godzinach gram? 22-5rano w dni robocze jak i w weekendy Staz w counter strike 1.6 : okolo 6 lat Czy bylem juz adminem ? : tak , 2 serwery jailbreak i onlh dd2 bf2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 (edytowane) Jestem za okresem próbnym ,ale popraw aktywność na forum Edytowane 19 Sierpnia 2015 przez promistrz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Na NIE ! -brak wzoru -aktywność na forum ZEROWA -posty -Gt nie podałeś -i jak widzę nie ogarniasz złóż podanka za 2 tyg jak poprawisz aktywność 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jockerek 78 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Nie, kolega z gory dał powody +. dziś widziałem cie pierwszy raz na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black-01 0 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Jockerek, mogles mnie widziec 1 raz , gdyz jak napisalem gram e godzinach nocnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black-01 0 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 NexT , mialem problem z zalozeniem konta na forum , juz bym je mial miesiac temu . wyskakiwaly mi bledy Mistrz wie o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReVoaKaBarteK 65 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Wypowiedz w swoim podaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Wypowiedz we własnym podaniu. Temat zamykam a autor otrzymuje warna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi