that 19 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 (edytowane) Witam. Kilka minut temu gdy próbowałem wejść na serwer, wyskoczył komunikat, że jestem zbanowany. Troszkę się zdziwiłem, zwłaszcza że ostatnio jak grałem nie dostałem żadnego bana. Wycinek : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] There are 1 hour , 42 minutes and 38 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : [uMK]UmkajMojeKule [AMXBans] Reason : ' [KSG] Uzytu dziwnego przycisku ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 83.7.186.224 ' [AMXBans] ======================================= Problem tkwi w tym, iż nie jest to mój nick, a tym bardziej ban. Kilka minut temu zakupiłem vipa na serwerze Zombie i chciałem sobie pograć. Mój nick : thatrotten Można liczyć na ub? Czy muszę czekać aż ban tego pana się skończy? Z góry dziękuję. Przepraszam jeżeli napisałem nie w tym dziale co trzeba. Edytowane 19 Sierpnia 2015 przez that Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zrestartuj ruter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
that 19 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Nadal jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 musisz czekać aż IP samo ci się zmieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
that 19 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Dobra, trudno, poczekam, ban kończy się za półgodziny więc niedługo. Dziękuję Wam, można zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Zamykam Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi