that 19 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Cześć. Kilka starych tagów. Kolejność oczywiście przypadkowa. 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszejla. 1 144 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Niektóre mi się nie podobają, a reszta bardzo spoko. Najlepsze jak dla mnie 8 i 9. Uczysz się sam? Czy z poradników? Bo chciałabym się nauczyć 9 ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
that 19 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Jakieś poradniki czytałem, lecz są to stare prace. Wiele rzeczy zapomniałem. W każdym bądź razie 9 to smudge z ustawieniami : -twarde kółko rozmiar 6-8 -sterowanie : nacisk pióra (tablet graficzny wymagany) -intensywność 91% 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
that 19 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 (edytowane) Kolejny tag. Oryginał : Edytowane 24 Sierpnia 2015 przez that 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlinceShot 53 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Prace spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Ładne prace 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebart 9 Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Nie wiem dlaczego, ale bardzo czuć brakiem weny po ostatniej pracy. Jeśli jesteś ten "stary, dobry" shillox to nie powinno tak być. Właściwie to dlaczego zmieniłeś nick? (Ta praca po prostu jest słaba.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
that 19 Opublikowano 12 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Siemasz Sebart. Już z pół roku nie korzystałem z photoshopa, a ta praca była zrobiona z powodu braku internetu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
マテウシュ ♡ / ★Mati★ 16 Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Prace mega ;O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Prace są pinkne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności ze strony autora i użytkowników, jeśli autor sobie zażyczy otwarcie tematu, proszę o PW. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi