ElMystic 96 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 (edytowane) 1. Twój Nick: rain2. Kto zawinił? (admin/gracz): Admin3. Nick oskarżonego: KropkA4. Steam_ID oskarżonego: nie potrzebne5. Opis sytuacji: Witam chciałbym złożyć skargę na admina kropka gdyż wszedłem na serwer admin kropka był w przeciwnym team zginąłem podałem info byłem cicho runda się skończyła i zapytałem się czy ktoś wie jak mieć więcej fps admin kropka do mnie żebym nie spamował na mikro powiedziałem mu że był to koniec rundy i czemu nie mogę się nic zapytać on coś odpowiedział nie pamiętam co i powiedziałem żeby "ogarnął dupsko" nie minęła minuta i ban ! -.- pytam się za co? admin ma za duże ego? a może się nie nadaje na tą funkcję ? proszę admina o wyjaśnienie za co dostałem bana!!6. Dowody (demko/screeny/świadkowie): Świadkowie, Demko : http://www73.zippyshare.com/v/2S6N6Z0Y/file.html7. Data zdarzenia: 08-20-15 17:54 @@Edit Jeżeli to możliwe proszę o ściągniecie bana Edytowane 20 Sierpnia 2015 przez ★MrSkill_SnipeR_4EveR★ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Fakt byłem przy tym i jak dla mnie to troche było to przegięte ze strony Kropki. Chłopak jest dobrym adminem, ale surowym. Co pokazał i teraz. Jak że jesteście rodziną dam wam rade dajcie sobie po mordzie, a nie skargi sobie piszecie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemiwiki 212 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 (edytowane) Admin trochę surowy ale na funkcji admina sprawuję się bardzo dobrze.Nie banuje za nic,musiałeś złamać regulamin. @★MrSkill_SnipeR_4EveR★ obejrzałem jak coś Edytowane 20 Sierpnia 2015 przez lemiwiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElMystic 96 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 (edytowane) obejrzyj demko i dopiero coś napisz @@Edit To gdzie doszukałeś się złamania regulaminu? Edytowane 20 Sierpnia 2015 przez ★MrSkill_SnipeR_4EveR★ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Nie nadużywałeś mikrofonu, a dodatkowo spytałeś się drużyny o swój problem po zakończeniu runy przez co nie mogłeś nikomu przesadzać, a sytuacja była jednorazowo. Następnym razem nie prowokuj do bana Kropka - Chcesz bana? Rain - Tak Rain - No daj, chce bana. (Powiedziałeś coś w tym rodzaju, ale na pewno pamiętasz swoje słowa) Ban niesłuszny, skarga przyjęta. Czas trwania bana skończył się. Pozdrawiam, Queen Besiałke 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi