SiberianHusky 12 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 (edytowane) 1.Twój Nick: iberian-[H]usky 2.Nick admina/gracza który zawinił: RIKEY 3.Admin/Gracz : RIKEY 4.IP/SID oskarżanego*: 5.Data i godzina: 21.08.2015 11:29 6.Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://231112.node9.pukawka.pl/hltv-1508211049-zm_hs_horror-1440146940-1440149340.zip 7.Opis sytuacji: Admin Rikey dał mi bana po tym, jak zaraziłam go 2 KB. Chyba jego meska duma zostala urazona i odrazu wcisnal mi bana. Jak macie takich administratorów to powodzenia... Proszę o wyjaśnienie tej sprawy . [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] There are 29 minutes and 45 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : iberian-[H]usky [AMXBans] Reason : ' bug kb ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 30206170 ' [AMXBans] Your IP : ' 91.227.3.3 ' [AMXBans] =============================================== Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED. Check your console. Edytowane 21 Sierpnia 2015 przez SiberianHusky 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikey 11 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zbugowałeś KB. Byłeś na ziemi, a następnie przyciągnełeś się z dołu do góry do mnie. Jak dla mnie skarga śmieszna i do zamknięcia, żegnam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiberianHusky 12 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Skakałam po schodkach. Jak dla Ciebie wszystko jest śmieszne. Proszę kogoś kompetentnego o wyjaśnienie. Ty jesteś stronniczy bo skarga dotyczy Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikey 11 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Spadłeś ze schodków, zresztą jest HLTV. Zobacz sobie sam w HLTV i potem pisz skarge. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiberianHusky 12 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 nie spadłam. I nie zwracaj sie do mnie jak do faceta bo sam masz avatar laski. . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikey 11 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Śmieszna/ny jesteś, gdyż nawet na serwerze każdy się z Ciebie śmieje, że raz piszesz, ' łam " a raz "łem " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiberianHusky 12 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 http://forum.cs-classic.pl/topic/35518-regulamin-zombiemod/gdzie tu jest paragraf o bugowaniu kb ? POKAŻ!!!! Nie ma czegoś takiego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiberianHusky 12 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 A jeżeli czegoś nie ma w prawie to to nie obowiązuje. Wnioskuje o UB i zmianę regulaminu oraz ostrzeżenie za nadużywanie admina. Bo jak są 3 provipy w kampie to nikt nic nie robi. . . Tylko jak wielce chłopca szanownego dziewczyna zarazi, to jest obraza i ban.,.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 (edytowane) Widzę nie potrzebny spam tutaj -.- Skarga jak najbardziej słuszna, ponieważ nie ma czegoś takiego jak bugowanie Knife Blink. Dla ciebie Rikey polecam częściej odwiedzać forum, i wykuj na pamięć regulamin forum jak i serwera, bo nawet nie znasz regulaminu forum... I Na dodatek nie potrafisz si zachować jak na admina przystaje. SiberianHusky na przyszłość proszę o dodawanie dowodów, ponieważ skargi bez dowodów są chyba nie rozpatrywane A ty dałaś tylko link do stronki z demkami Pozdrawiam. Edytowane 21 Sierpnia 2015 przez Puchatkowy Alkoholik☺ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiberianHusky 12 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 (edytowane) Post poprawiony, dorzuciłam linka do HLTV Edytowane 21 Sierpnia 2015 przez SiberianHusky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Puchatkowy Alkoholik wszytko wyjaśnil, myślę że obędzie się bez ostrzeżenia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi