Skocz do zawartości

[ODRZUCONE]Podanie- Spizgany Bartuś :D

Spizgany Bartus

Rekomendowane odpowiedzi

1. Nick: `Spizgany Bartus 1`
2. Imię:Bartosz
3. Wiek: 16,5
4. Znajomość Amxrednie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):średnie, tak 4/10 :D 
5. Mikrofon(Tak/Nie) Tak
6. Składka(Tak/Nie): Jeżeli będzie trzeba to oczywiście wpłacę ;) 
7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/%60SpIzGany%20bArTus%20%201%20%60/193.33.177.101:27156/  Tutaj może być problem z liczbą godzin spędzoną na serwerze ;c Ale myślę, że są jakieś małe wyjątki ;) 
8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Chcę zostać adminem, aby pomóc waszej sieci serwerowej pozbyciu się plagi cheterów np. Gram sobie dziś rano, a na serwerze 2 odpaly, a zadnego admina akurat nie było :D A ja gram w godzinach wieczornych (23-02) 
9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Nie posiadam Steam, ale w najbliższych dniach mam zamiar zakupić Steam, posiadałem Steam z CS;GO ale jakoś wole grać w 1.6 i sprzedałem CS;GO 
10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**:  5 h dziennie gdy nie chodzę do pracy, a tak jak skończą się wakacje to 5-6 h dziennie ;) 
11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Dni robocze jak i zarówno weekendy. Najczęściej są to godziny (23-02 w nocy) i rano 7-10 ;) 
12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 5,5 lat ;p 
13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Tak byłem adminem na 1 sieci przez około 3 miesiące ale serwerownia upadła ;c :) 

Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego podania ;) Pozdrawiam Spizgany Bartus :D

post-17919-0-38651100-1440157278_thumb.jpg

Edytowane przez Spizgany Bartus

Heh, chyba sobie kpisz pisząc te podanie. 

Może i nie gram na serwerze od jakiegoś tygodnia, ale śledzę forum i sprawy dotyczące serwera ODD2. 

Z tego co widziałam jesteś nowy u ' nas' co potwierdzi Twoje

POWITANIE,

* GT

e1FxKWr.jpg

* oraz Twoje konto na forum;

To, że nie ma adminów o tych porach, to nie ich wina, parę osób nie dostało jeszcze z powodu nieobecności Opiekunów, co za tym idzie, to ich trzeba ścignąć  i tu mam prośbę do Ciebie Karol; zrób coś z tym  w końcu bo to naprawdę się śmieszne robi, żeby Opiekunowie, podkreślam Opiekunowie, bo przecież jest ich dwóch nie dawali sobie rady to jest jakaś totalna porażka. Rozumiem jakby był jeden, ale nawet jeden powinien sobie dawać radę, tak jak to robi reszta opiekunów innych serwerów.

Nie chcę tutaj nikogo hejtować, ale bez przesady jakoś inni naprawdę potrafią zadbać o serwer, a Ci to nie wiem co robią. 

Wracając do podania, wymagania może i spełniasz, ale powód wymieniony wyżej chyba wszystko wyjaśnia, po prostu jeszcze nie pora na pisanie podań, trzeba się ' zadomowić' w otoczeniu. 

• Like 1

1. Wypowiedź w swoim podaniu = podanie odrzucone.

2. Justyna ma rację, `trochę` śmieszne, że jest 2 opiekunów na serwerze i żaden czasu niby nie ma... Powinniście lepiej dobierać opiekunów na serwerze (Nie jest to kierowane do Karola). Dobieraj ich tak Siwy aby zawsze chociaż 1 był do dyspozycji, i taki który gra chociaż 2/3 miesiące na serwerze...

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Twoje podanie zostało odrzucone.

Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności