Omega* 2 077 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 (edytowane) Cześć Kiedyś była pewna propozycja z dodaniem działu Blizzard. Niestety nie została ona wprowadzona ponieważ było mało ludzi którzy chcieliby się tym zajmować. Więc dziś chciałbym jeszcze raz napisać propozycje odnośnie dodania takiego działu. Wszystkie osoby które chciały by się tym działem zajmować proszę napisać w tym temacie. Tematyka: Gry Nazwa Działu: Blizzard Poddziały: World of Warcraft Diablo Hearthstone Heroes of the storm Z góry mówię że działem na pewno będę się zajmować lecz potrzebuje parę osób do pomocy. Edytowane 22 Sierpnia 2015 przez Omєga * 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 (edytowane) Chetnie pomoge, teraz sie zacznie rok szkolny, wiec bede siedzial na forum, a nie na serwie. Edytowane 27 Sierpnia 2015 przez Fajny Gracz 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PieselTheHal 4 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Chętnie mogę pomóc, uwielbiam gry Blizzardu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja została przyjęta. Dziękujemy za to, że pomagasz nam w rozwoju. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi