Reb 0 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 1.Twój Nick: Reb 2.Nick admina/gracza który zawinił: red wydyma was jakoś tak 3.Admin/Gracz : 4.IP/SID oskarżanego: 83.24.246 moje ip 5.Data i godzina: około 18.50 08.22 2015 6.Dowody (demko/screeny/świadkowie): [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Reb [AMXBans] Powod : ' Wallhack ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' VALVE_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 83.24.246 7.Opis sytuacji: gramy na tuscan on jest w ct ja w tt ide kanałami wale przez skrzynki i go akurat zabiłem, to powód aby od razu dawać bana? powinien chociaż dać ssy a nie od razu bana. PROSZĘ O SZYBKIE ROZPATRZENIE SPRAWY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pontomeister 42 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Napisz w odpowiednim dziale a nie tutaj. Napisz tutaj : http://forum.cs-classic.pl/forum/85-pro%C5%9Bby-o-ub/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Dobrze że napisał skargę, admin zbanował za Wallhacka, bez ssów i bez rozpisanie demka. Takie coś powinno być karane. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 http://forum.cs-classic.pl/topic/37839-pomy%c5%82ka/#entry229653 Admin tez czlowiek moze sie pomylic. Zglosil pomylke. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Tak jak sam admin pisał, że chciał mu walnąć ssy, ale omyłkowo nałożył perma za czitowanie. Tu nie powinno być różnicy, powinien rozpisać demko i tyle. (pewnie nie rozpisze bo mu się nie chce) takie coś powinno być karane. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Pomyłką jest naciśnięcie zamiast "zrób screeny" to "kick". Ale nie zbanowanie za wh, wpisanie jeszcze do tego powód, że ma WH.W takim razie albo go oglądał i był w 100% pewny, że ma WH, ale go wcale nie oglądał tylko go denerwował i wyleciał na 24, a adminowi, tak jak pisał M@jki nie chciało się już po prostu rozpisywać demka (albo nie umiał).Pomyłki owszem i są dopuszczalne, ale na pewno nie takie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigK4812 14 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 (edytowane) Sprawdziłem amx I admin Teraz fred wydyma4 was dał mu bana najlepiej gdyby on to wyjaśnił. Zrozumiem jeśli to był okres w którym amx był popsuty lecz to był 22 Sierpnia czyli 3 dni temu a ssy są sprawne od przeszło tygodnia. To chyba ten ban ? bo jest 22 ale jest wygasły. Edytowane 25 Sierpnia 2015 przez BigK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 On to zgłosił i pewnie bana usuneli http://forum.cs-classic.pl/topic/37839-pomy%C5%82ka/#entry229653 Jak widzisz temat zamkniety wiec cos z tym pewnie zrobili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigK4812 14 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Więc gdy ja dam bana przez przypadek a zdarzyło się piszę prośbę u ub w prośba o ub a nie daje uprzedzenie w skargach dziwnie to zrobił fred. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Dobrze, że w ogóle coś napisał. Gdyby nie napisał to skarga słuszna, a że napisał to skarga niesłuszna. Nie ma co więcej spam'ować. Niech wypowie się opiekun i tyle w temacie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seeya 5 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 temat dodałem od razu po daniu bana, szczerze to nie pomyślałem o dodaniu tematu do próśb o ub 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi