Deatheros 0 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Wie ktoś może czemu dodaje ten serwer do listy ulubionych (bo kiedyś przypadkowo usunąłem) to pisze mi że, serwer jest nie aktywny, a u kuzyna wszystko działa moje ip: 178.212.171.172 na AMXBans pisze, że nie jestem zbanowany a nie mogę nawet wejść przez konsolę na serwer a to był mój ulubiony COD:MOD #help pleasy :beksa: :google: mój nick: x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Power 49 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Wchodziles kiedys na serwer i dostales kicka z powodem "Fake players spamming or protocol" jak tak to tego nie ma w amxbans i tylko serwer to zapisuje wiec niech Rupen wpisze w konsole amx_rcon removeip 178.212.171.172 tylko musi byc na serwerze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deatheros 0 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 a jak mu to przekazać? #helpmeplease Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlinceShot 53 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 a jak mu to przekazać? #helpmeplease Może po prostu napisz mu PW ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruperd 103 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 powinno wszystko działać poprawnie /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi