SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 ESL One Cologne 2015: pashaBiceps vs. fnatic Fantastyczny spray! 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Szkoda,ze Ejsika nie zdobył :c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Szkoda,ze zepsuli to inferno 13:8 i przegrac:(ale coz pokazali,ze sa dalej top 3 azespołow na swiecie !! VP <3 i ta kontrola full auto epicka <3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dell 1 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgodzę się, zespół z absolutnego światowego topu. Fajnie, że prezentują się z polskimi flagami, robi to na mnie niesamowite wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Trzymałem kciuki za VP podczas tego meczu, oglądałem na telefonie bo akurat byłem na wakacjach i trochę smutno się zrobiło gdy przegrali Inferno wynikiem 16:14 :/ Pasha ładnie ich tam pozamiatał, jeżeli chce i dobrze się przygotuje to gra najlepiej z pozostałej 4 zawodników VP. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi