BigK4812 14 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Wiem że z neobans są problemy bo autor się nie odzywa itd ale nawet ssy teraz nie banują znowu trzeba przez konsolę ale mało tego amx_ip nie daje ip które banuje trzeba wpisać amx_last które pokazuje ip graczy którzy wyszli albo zostali zkickowani więc muszę kickować potem amx_last i amx_add ban itd. Trochę to irytuje i do tego permament ban nie działa za każdym razem pisze że gracz jest zbanowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 BigK jak daleś ss-y i nie zbanowało to wpisujesz w konsoli amx_addban "ip" "okres czasu" (0=perm), a następnie kikasz tego gracz Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigK4812 14 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 BigK jak daleś ss-y i nie zbanowało to wpisujesz w konsoli amx_addban "ip" "okres czasu" (0=perm), a następnie kikasz tego gracz Pozdrawiam Proponuje przeczytać co napisałem chyba przez to że chaotycznie dlaczego. Napisałem że ja tak zawsze robię next bo nie daje bana z automatu i muszę amx_addban używać tylko te ip jeszcze z amx_last musi być bo jak używam ip z amx_ip pisze że muszę użyć amx_last Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Zamykam Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi