Jaskier 443 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 (edytowane) Nick:JaskierPowod: Mojej siostrze zachciało się obejrzeć całą serie u Isamu z OUTLASTA i TWD przez co skończy mi się limit na internet, a dopiero 4 mi się odnawiaCzas nieobecnosci:Do 4 wrześniaCos od siebie: Jak przeżyje zakończenie wakacji to wróce Majki ja mam stale 49GB na miesiac i noce bez limitu. więc nie narzekam. A spokojnie zapowiada się pijany koniec wakacji Edytowane 24 Sierpnia 2015 przez Takashi Komuro 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 (edytowane) Hahahaha jak to zaczęłam czytać to mi się humor poprawił. Wracaj szybko, bo na ffa czekają na bany @edit dlatego nie mam internetu na wiaderka. Edytowane 24 Sierpnia 2015 przez Kasiaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 SiostrajasiaxPompa xd To powodzenia (daj unsuba na kanale isamu, moze nie zauwazy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 (edytowane) Dlatego nie mam internetu na limit Powodzonka Edytowane 24 Sierpnia 2015 przez Omєga * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zmień chłopie ten internet bo to shit straszny, jak ja miałem to raz miałem mniej, a raz więcej internetu. Zabaw się na koniec wakacji Powodzonka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 To teraz będziesz miał więcej czasu na perłę xD Znam ten ból.. trzym się xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi