malcio 167 Opublikowano 21 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Zrobilem formata i to juz pomoglo,ale czasami sie zwiesi no ale coz tak to działa,teraz mam inny problem nie ziwaany z komputerem,nie chcialem robic nowego tematu zeby nie spamic:D Moj problem to telefon(samsung g350)jest on rezerwowy bo swoj zepsulem i klopot jest taki ze przez pierwsze 3 dni gdy łaczylem sie przez WIFI internet w nim działal a teraz gdy włączam wifi to tylko facebook chodzi,google chrome nie dziala,internet explorer tez nie dziala ogolem tak jakbym internetu nie mial,ale facebook dziala idealnie,dziwne:/ robilem reset routerea i nic:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresh15 119 Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 (edytowane) Przywróć telefon do ustawień fabrycznych. Nie znam tego telefonu ale ta opcja powinna być w ustawieniach. Edytowane 21 Listopada 2015 przez Fresh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 21 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Nie dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Jeśli brałeś umowę na telefon to idź do twojego operatora, jeśli nie, to weź go do jakiegoś serwisu niech ci naprawią. Może jeszcze jedno, ja mam tak, ze muszę włączyć tryb samolotowy a potem dopiero Internet. Wtedy dopiero mi działa Internet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 (edytowane) Mialem cos takiego w czerwcu. Poczatkowo pomyslalem, ze to syf w srodku komputera wiec go rozebralem wyczyscilem odpalilem go lecz niestety po wlaczeniu komputera problem pojawial sie ponownie. Zrobilem wiec format- i zero problemow Takze polecam format komputera /wybaczcie ja na tel nie zauwazylem drugiej strony Edytowane 24 Listopada 2015 przez VORDEN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi