zetka 12 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Nick:ZetkALink do SS:Wycinek z konsoli(bez IP)*:Serwer:cod 351Link do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=213996 Nic nie rozumiem od kilku tygodni nie wchodze na komputer przychodzie i patrze ban? za co? jakie czitowanie? Pomoc: 1. SS'y wrzucamy na zippyshare lub sendfile 2. Link do bana 3. Przeczytaj regulamin 4. Nie spamuj w prosbie o UB 5. Poradnik jak dostac UB - krok po kroku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 6. Gracze, którzy będą składali prośbę typu „nie wiem skąd mam bana, ktoś miał to same IP” bez steam'a nie zostaną odbanowani. Tu raczej nic nie pomożemy, musisz zwrócić się do opiekuna. Może znów jakaś podszywka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Tylko że nick się zgadza, IP też więc nie wiem czego Ty oczekujesz. Ban jest z 30.07.2015, a mamy 26.08.2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi