demoN. xd 14 Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Wpadła mi w ucho ostatnio piosenka Biebera. Proszę nie komentujcie, że jestem peda* czy coś.https://www.youtube.com/watch?v=R4em3LKQCAQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 ehh... nie napisze że jesteś pedałem bo każdy może słuchać czego chce, ale nawet nie zamierzam odpalać bo już po autorze wiem że mi się nie spodoba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demoN. xd 14 Opublikowano 7 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Mi tylko jego jedna piosenka się podoba. ;] Dobrze przynajmniej mówisz, że każdy słucha to co chce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 tez ją lubie < 33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Spooko powinnusmy aakceptowac kazdego nawet jak słucha Bibera ;D osobiscie nie przepadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Effcia 25 Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 ta nuta jest spoko ;d. Lubię biebera, ale nie bardzoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szumii 0 Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Całkiem przyjemna piosenka ale ZA długa ;pp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi