NexT. 315 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 (edytowane) Komputer/Laptop: Komputer System na którym pracujesz:xp Informacje o komputerze / laptopie ( procesor,karta graficzna itd)*:chyba nie trzeba W czym masz problem?:Otóż gdy pobrałem Cs go to nagle internet strasznie mi zwolnił, i nie da się grać -.-. Jak jestem na stronie (np. cs-classic) to jak coś chcę kliknąć to przenosi mnie na różnego typu strony. Jak co mam 12G pakietu i szybkość internetu 7.2mb/s, wcześniej wszystko sprawnie działało lecz gdy pobrałem cs go to internet zwolnił. Z góry dziękuję za pomoc Edytowane 25 Sierpnia 2015 przez NexT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Może wyczerpałeś cały pakiet? Poza tym u niektórych providerów jest tak, że po wykorzystaniu transferu w danym procencie (%) obniżają szybkość transferu, więc stawiam na to.Zawsze możesz zadzwonić na infolinię i się zapytać o co chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 ok sprawdzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 CS suchy ważny ponad 10 GB, mój aktualnie waży z workshopem i mapami ponad 20 GB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 No tak ale mam jeszcze 12 gb xd. Myślę że mam jakiegoś wirusa :/. Paweł powiedzieli tyle co nic xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Spróbuj odłączyć modem od routera, bądź sam router/modem od prądu/komputera na chwilę i podłącz go ponownie, może coś pomoże, też czasami miewam spowolniony transfer i zawsze, gdy tak robiłem to pomagało. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motion 4 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 To, że po wejściu na forum przenosi Cię na różnorodne strony może świadczyć o wirusach. Miałem tak samo ciągle jakieś reklamy, strony włączające się w tle itp.Format sprawe załatwił. Sprawdź w procesach czy coś Ci nie obciąża procka. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dell 1 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Na każdej przeglądarce dzieje się tak samo? Może ta, z której korzystasz, jest zainfekowana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Piotr, zobaczę ale tak to tylko z chrome korzystałem. To racze wirus jest bo na tel internet dobrze działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dell 1 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Jeśli to siedzi w przeglądarce, temat powinien być do ogarnięcia bez formata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motion 4 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 @up Coś w stylu wyczyszczenie plików cookies, bądź zwykły reinstall przeglądarki? Może zadziałać, gorzej jak wirus lub cokolwiek to jest siedzi gdzie indziej, ale zgadzam się z Piotrem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Ściągnij CCleaner i przeskanuj komputer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywnosci Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi