Senrox 869 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Witam, dostałem bana za nagrywanie na kanale pub, to rozumiem, ale dlaczego dostałem go bez ostrzeżenia/kicka/ tak jak jest w regulaminie ? bp trochie nie czaje 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 (edytowane) Zakaz nagrywania rozmów na kanałach publicznych bez zgody osób, które na nim przesiadują. Nie tyczy się to kanałów, które posiadają zgodę na nagrywanie w opisie. Z tego co się orientowałem, to Hames nie zapytał osób przebywających na kanale o to czy naxiu może nagrywać, więc ban był nadany bez podstaw. W regulaminie jest nawet napisane, że można nagrywać, jeśli ma się zgodę osób przebywających na kanale. Poza tym naxiu powinien najpierw otrzymać pouczenie, a dopiero później bana. @EDIT Żeby nie było nieścisłości pytałem Młodego, Bongosika i Machwesa Edytowane 25 Sierpnia 2015 przez Pride 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi