Machwes 192 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 (edytowane) Witam. Mam taką propozycje, żeby Opiekun danego działu miał zmniejszony czas "Podbijania Postów"/"Podbijania tematów". Bardzo by to się przydało, w przypadku, gdy robimy konkurs, a zaraz ktoś napisze skargę, podanie, czy propozycję to temat zanika, a po co mamy nabijać posty? Z zwyczajny użytkownik forum na pewno nie będzie sprawdzał poszczególnych działów, będzie sprawdzał te najświeższe . Na pewno ktoś już się natknął na taki problem . Jeśli to możliwe byłoby fajnie to dodać . Edytowane 25 Sierpnia 2015 przez Machwes 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Jestem jak najbardziej za 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Również jestem jak najbardziej za! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Jak najbardziej za ,przyda się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 (edytowane) Teraz można podbijać temat o 24 albo 48 godzin o ile się nie mylę, uważam, że to wystarczy, nie ma większego sensu skracania tego czasu. Bez przesady, ale na forum, w subforach serwerowych aż tyle się nie dzieje żeby to znikło "między regałami". Sądzę, że ten bump - czyli pobicie/odświeżenie tematu co dzień - dwa wystarczy i nie ma większej potrzeby skracania tego. Gracze i tak bez problemu powinni to znaleźć, a jeśli nie to i tak większość (o ile nie wszyscy) pyta się innych graczy/użytkowników czy też adminów lub opiekunów o pomoc, gdzie to może znaleźć. Jak dla mnie zbędne, jestem na nie. #Edit. No.1 Omega nie sadź się tak, to tylko propozycja. P.s opiekunowie już mają możliwość warnowania, ale my tego nie używamy, bo od tego są moderatorzy ^^. Co do ukrywania postów według mnie nie głupi pomysł, ale.. to nie temat na tą dyskusję Edytowane 26 Sierpnia 2015 przez Pawel.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 (edytowane) Może dać jeszcze ukrywanie postów i warnowanie? Bez przesady.. Temat chyba można podbijać co 24h i to w zupełności wystarcza. Jestem na nie @To ja nie wiem jaki tu jest system jeżeli opiekun ma możliwość warnowania. Edytowane 26 Sierpnia 2015 przez Omєga * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja nie została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi