Semi 1 260 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Nick: SemiLink do SS: BrakWycinek z konsoli(bez IP)*:[AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : yyyMleko [AMXBans] Reason : ' screeny ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 60339321 ' [AMXBans] ===========================================Serwer: DRLink do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=2719(to ten ban) Sytuacja wygląda tak , po długim czasie chciałem sobie pograć na deathrun'ie więc pobieram cs'a i co i ban nie moge wejść. To nie moja nazwa i to nie ja grałem. JAK TO MOŻLIWE ŻE MÓJ SID JEST ZBANOWANY SKORO NIKT NIGDY NIE MIAŁ DOSTĘPU DO MOJEGO KONTA STEAM ?Proszę o rozpatrzenie. Pomoc: 1. SS'y wrzucamy na zippyshare lub sendfile 2. Link do bana 3. Przeczytaj regulamin 4. Nie spamuj w prosbie o UB 5. Poradnik jak dostac UB - krok po kroku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Jeżeli twój SID jest zbanowany to jednak ktoś pewnie miał dostęp do twojego steama. Chyba że jest możliwość, że ktoś trafił na twoj SID (ale nwm czy jest to możliwe jeżeli posiadasz steama) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 (edytowane) No właśnie nikt nie miał możliwości grania na moim steam'ie. A ja sam nie grałem już dłuuuuugo w cs'a. Proszę o pomoc. Edytowane 26 Sierpnia 2015 przez Semi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 czemu pomijacie temat mojego bana ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Jak dla mnie sprawa jest prosta. Nie przedstawisz dowodów nie dostaniesz UB. Pogadaj z opiekunem może on Ci pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi