Zborek123321 0 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 1. Nick:Zborek 2. Imię:Dawid 3. Wiek:16 lat 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):4/10 ale słyszałem że amx jest prosty i szybko da się go nauczyć 5. Mikrofon(Tak/Nie):Tak 6. Składka (Tak/Nie):Tak 7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/Zborek/193.33.176.64:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Nazywam się Dawid mam 16 lat interesuje się motorami ito chyba tyle a czemu chce zostać adminem to chyba dlatego że nie wiem jak to jest i chce zobaczyć raczej się nadam gram już dość długo umiem poznać jak ktoś gra np: na WH albo na Aime a jak ma skila 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak:Nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:ostatnio grałem 8 godz lecz teraz zaczyna się rok szkolny i trochę mniej 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy):Nie potrafię się określić zależy czy ktoś pomnie przyjdzie 12. Staż w grze counter strike 1.6 Około 3 lat 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Ja jestem za okresem próbnym. ~ Od ostatniego podania poprawiłes swoją aktywnosc. ~ Mikrofon ~ Staż ~ Wiek ~ Składka ~ Czasami widzę że dosc szybko się denerwujesz i przez to widze wulgaryzmy na sayu, ale to rzadko. Myslę że po dostaniu się na to range nię bedzie takich sytuacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zborek123321 0 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 No nie raz się szybko zdenerwuje i jeszcze ostatnio telefon rozwaliłem i byłem zdenerwowany przez 3 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Widzę, że nie czytałeś nawet całego wzoru, a kolor czerwony jest dla administracji (patrz regulamin) Nie wypowiadaj się we własnym podaniu, grozi to odrzuceniem twojej kandydatury(OPCJA EDYTUJ) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi