James0v 1 688 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 https://www.youtube.com/watch?v=iTKbYIkxKMg 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Ten film daje dużo do myślenia :er: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Widziałem ten filmik już, Waldemar E-Kasta go udostępnił na swoim fanpagu na facebooku. Bodajże wczoraj. Faktycznie daje do myślenia, szczególnie to, że opowiada o racjonalnym stanie rzeczy, który nas otacza. Wszystko jest iluzją niestety mało kto, w dzisiejszych czasach jest wstanie "przetrzeć oczy" i spojrzeć na wszystko "trzeźwym wzrokiem" - nie twierdzę, że ja jestem. Żeby zaraz nie było jakiś idiotycznych komentarzy w moją stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Co jest najgorsze? Że wiele rzeczy, pytań i różnych spraw już nie cofniemy, ani nie możemy naprawić w najbliższej przyszłości. Nic się szybko nie zmieni, tylko ewentualnie pod wpływem długotrwałych działań, chociaż niektóre rzeczy i tak niestety są już nieodwracalne... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi