Dragon111 0 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 1. Nick: Dragon# 2. Imię:Marcin3. Wiek: 174. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): dobre5. Mikrofon(Tak/Nie) Tak6. Składka(Tak/Nie): Tak7. Link do swojego GT**: nie mam 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Jestem Marcin lubię grać w piłkę nożną, lubię ogólnie sport lubię grać dużo w counter strike 1.6 i chciałbym wam pomóc na tym serwerze jako admin też lubię serwery cod mod .9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Nie10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 7 Godz11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: 8:00-16:30 a w dni robocze i w weekend gram tak samo cały dzień12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 6 Lat 13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):Tak Mam nadzieję , że rozpatrzycie te podanie dobrze Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Brak Wymagań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi