Skocz do zawartości

[ODRZUCONA]Skarga na Hamesa

Omega*

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Jako iż nie widzę wzoru napisze skargę bez niego. 

Każda osoba pełniąca funkcje od admina wzwyż ma obowiązek odrobienia otrzymanego ostrzeżenia w czasie nie dłuższym niż okres dwóch tygodni, od rangi opiekun wzwyż czas ten wynosi: 7 Dni. W innym przypadku osoba traci pełnioną funkcje/range. 

Hames posiada warna od 30 licpa. Dziś mamy 26 sierpnia więc niestety go nie odrobił a ma obowiązek go odrobić w ciągu 2 tygodni

To na tyle pozdrawiam

@usuwam

Edytowane przez Omєga *

rozmawiałem z Karolem o tym. Nie mogłem jak go odrobić ponieważ nie mogłem wysłać sms sam nie wiem a donatorem nie mogłem jak. A mogles najpierw,ze mna o tym porozmawiać a nie odrazu pisać skargę...

Dokładnie radzę Ci to...

Edytowane przez JamesRodriguez
  • Like 2

Pisanie tego typu skarg jest trochę żenujące Omega, nie mam nic do ciebie, ale to poniżej godności wykorzystywanie swoich przywilejów do pisania tego typu skarg. 
To opiekun decyduje czy admin ma zostać czy nie, a skoro Karol nie zabrał rangi to oznacza, że wiedział o tym, że Hames ma warna. Stawiam na to, że Karol dał Hamesowi więcej czasu na to żeby odrobił warna. Powiedzmy sobie szczerze, Hames jest bardzo dobrym adminem, reagującym w kilka sekund, a takich nie ma zbyt wiele (nie mam na celu tutaj obrażać nikogo), co do warna pewnie go odrobi, gdy będzie miał ku temu możliwość. Jak dla mnie skarga niesłuszna. 

• Like 3

Omega nie zgrywaj świętego też nie jedno dojeb*es każdy popełnia błędy nie ma ludzi idealnych. Jak nie mógł wysłać to nie mógł wysłać - proste, mogę za niego wysłać przelew. Hames to jedna z osób która od czasu jak jest adminem przynajmniej na TSie to zawsze robił swoje a nawet robił więcej bo za innych także ja w tym temacie jestem za Hamesem :)

• Like 5

• Właściciel

Zgłaszał mi to jakiś czas temu, więc wiem co i jak. Daje mu czas do końca tygodnia na odrobienie.

• Właściciel

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Twoja skarga nie została przyjęta!

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

• Like 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności