krymin 0 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Laptop: ASUS R553L System na którym pracujesz: Windows 8.1 Informacje o komputerze / laptopie ( procesor,karta graficzna itd)*: Procesor Intel® Core i7-4500 CPU @ 1.8GHz 2.4GHz Zainstalowana pamięć (RAM): 4,00 GB Typ systemu: 64-bitowy system operacyjny, procesor x64 Karta graficzna: NVIDIA GeForce GT 740M, pamięć 2GB. W czym masz problem?: Witam mam problem z CS. Dokładnie chodzi o FPS-y podczas gry. Osiągam maksymalnie do 40fps. Gdzie przy moim sprzęcie wydaje mi się, że powinienem mieć ich znacznie więcej. Wyłączałem synchronizacje pionową. Nie mam pojęcia o co chodzi. 100fps powinienem osiągać bez problemu. -------- Może ktoś mi pomóc, bo ja nie mogę znaleźć rozwiązania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Może nie masz najnowszych sterowników do karty graficznej zainstalowanych? :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Ten laptop posiada rowniez zintegrowana karte od Intela? Jezeli tak, to zobacz na jakiej karcie uruchamia sie CS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motion 4 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 (edytowane) Jeśli masz dodatkowo zintegrowaną karte która powinna działac przy małym użyciu komputera, to może być jej wina jeśli to ona próbuje uciągnąć csa. Pewnie już to robiłeś, ale pozmniejszaj detale, rozdzielczość i zobacz ile FPS. Chyba, że masz ustawione fps_max 40 Edytowane 27 Sierpnia 2015 przez Motion Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krymin 0 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 (edytowane) rozdzielczość 1366x768. posiadam zintegrowaną kartę. uruchamiałem za pomocą karty geforce i nic to nie dało. Sterowniki aktualne *fps_max 101 Edytowane 28 Sierpnia 2015 przez krymin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krymin 0 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 (edytowane) Może ma ktoś inne pomysły. Ustawiłem w ustawieniach NVIDIA "synchronizacja pionowa" - wyłączona. Skonfigurowałem CS w Geforce Esperience (zoptymalizowałem ustawienia gry. Mam FPS w granicach 40-60. Edytowane 29 Sierpnia 2015 przez krymin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krymin 0 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Dzieki za info... ====== Wszystko jasne/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Zamykam Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi