James0v 1 688 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Cześć. Jak już mieliście szanse zauważyć z dniem dzisiejszym zostałem waszym opiekunem, co prawda jestem nowy w tej funkcji ale chcę się dla was, dla siebie postarać.Od dawna czekacie na kogoś, kto zająłby się tym serwerem i dla jednych może być to rozczarowaniem, że przybył człowiek bez doświadczenia dla jednych może być to plusem, że to akurat ja.Będę starał się pracować rzecz jasna nie obiecując wam idealnej opieki no moich początkach, lecz z czasem powinno się to zmieniać. Chciałbym aby gracza jak i admini przyjęli moją pracę pozytywnie, dajmy sobie nawzajem żyć bez krytyki i nerwów. Wiem, że nie zgłosiłem się tutaj na darmo bo jeżeli tylko chcecie da się z wami naprawdę miło spędzać czas. Z dodaniem mi tej rangi zobowiązałem się do spraw, jakie należą do tej funkcji. Solidne rozpatrywanie skarg jak i podań oraz tworzenie wam przyjemnych konkursów na które każdy będzie miał szanse. Dzięki Karol za danie mi szansy, postaram się nie zawieść i zostać na tej pozycji bardzo długi czas. Tak więc pozdrawiam wszystkich i życzcie mi powodzenia! 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Gratuluję & Życzę miłej pracy jako Opiekun Serwera :pije: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ph4nt0m 71 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Gratuluję i osobiście ciesze się że zostałeś opiekunem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 (edytowane) Gratulacje i powodzenia xD Edytowane 27 Sierpnia 2015 przez mn9 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Gratulacje, pomimo faktu, że nie gram na tym serwerze, to cieszy mnie to, że akurat ty zostałeś opiekunem. Wydajesz się dość solidną osobą i myślę, że bez problemu dasz sobie z tym radę . Powodzenia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamboa 6 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 graty, mam nadzieje ze wyjdzie to nam wszystkim na plus 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruperd 103 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Gratulacje i powodzenia oczywiście 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machwes 192 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 No to gratuluje, fiolecik ^^. Życzę powodzenia, na pewno zawitam do was na serwer . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Gratuluje i powodzenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 gratulacje ;] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CREATIVE 162 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 gratki i jestem przekonany ze ci sie uda ludzie bez doswiadczenia maja wiele do pokazania 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Gratki i powodzenia kumplu! Przy takim serwerze na pewno się przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Gratulacje, powodzenia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Gratulacje i obyś szybko nie zrezygnował 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Gratulacje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 12 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: (Nie) dziękuje, żeby nie zapeszyć . Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi