TheGumiS 237 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Witam, w tym poradniku mam zamiar pokazać jak zmienić standardową czcionkę na bardziej ciekawszą. 1. Wchodzimy na stronę http://fonts.spddl.de 2. Szukamy i wybieramy ciekawą czcionkę dla nas. 3. Klikamy na obrazek z wybraną czcionką i ściągamy. 4. Otwieramy plik winrarem * opcjonalnie 7-Zip * 5. Ukaże nam się folder Steam, więc klikamy na niego prawy przycisk myszki, Wypakuj do wybranego folderu ( w moim przypadku jest to C:/Pliki programów (x86) i podmieniamy ) 6. Cieszymy się czcionką. Tak na marginesie, ja przed podmianą usunąłem plik fontlib.swf ale wy możecie zmienić mu nazwę na jakąkolwiek a fontlib_spddl.swf nazwać fontlib.swf Jeżeli będą problemy proszę się tutaj wypowiedzieć, coś na to poradzimy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi