xKardzio 668 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Opis Problemu: ( Napisz dokładnie o co chodzi - z czym masz problem) Nie widzę nicków przeciwników. Np. jak jestem w CT i mam celownik na TT to na środku ekranu nie widzę jego nicku na czerwono. ScreenShoot: ( Wrzuć zdjęcie z ukazanym problemem / nie chcesz nie musisz ) - System na którym aktualnie grasz: ( Windows 7 / 8 / XP / Vista itd ) win 7 Inne: Reinstall był, jak i sprawdzanie spójności plików. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Na początek spróbuj przywrócić domyślny celownik. Hm.. nie mam zbytnio pomysłu. Wszędzie nie masz? Jak z botami grę odpalisz to też brak? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Naprawione, dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi