XPiotrekX 19 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 1. Nick: Piotrek -_- 2. Imię: Piotrek 3. Wiek:17 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 10/10 5. Mikrofon(Tak/Nie):TAK, używam kiedy trzeba. 6. Składka (Tak/Nie): NIE 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/server_info/193.33.177.166:27015w rankingu top 10 graczy mam wpisane na dzień dzisiejszy ( 491.13 hr w grze ) 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Po prostu Piotrek, chciałbym zostać adminem, gdyż jestem dobrym graczem ( 2 w rankingu) bardzo często gram wieczorami, gdy nie ma Adminów i to mnie denerwuje, gdy gracze nie wykonują celi gry ^.^ 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: od 3 do 5h, ale teraz będę mieć operację nogi więc będę grać po 12h dziennie +- 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**: Jestem praktycznie codziennie 12. Staż w grze counter strike 1.6: 4-5 lat 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )** Tak 4 lata temu na serwerown holy-skill przez bardzo długi okres czasu (zm, wart3ft) ogarniam amx 10/10 Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego podania, pozdrawiam ^.^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Jestem na nie osoba kandydująca na admina powinna świecić przykładem, a screen poniżej dowodzi, że tego nie robisz: Liczba banów, twoja historia banów oraz to, że bany masz sprzed kilku dni wyklucza cię w moim mniemaniu z możliwości pełnienia admina. Jeszcze sam pamiętam, gdy tutaj adminowałem jak Ci bany dawałem za proste przewinienia, które o dziwo się powtarzały. Nawet postów nie masz.. konto pod podanie i brak składki, według mnie to temu panu podziękujemy. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi