NeO12 369 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Witajcie. Chcialbym zalozyc serwer JB, ale w roku szkolnym nie ma mnie w domu i nie moge sie nim zajmowac. Potrzebuje osoby, ktora ogarnie serwer, poniewaz forum postaram sie ogarnac. Moje wymagania: -masz doswiadczenie -nie zajmujesz sie wiecej niz jednym serwerem Wszystko oplace z wlasnej kieszeni, ale hajsy bede mial dopiero pod koniec wrzesnia. Piszcie, czy to dobry pomysl, czy inny mod itp. Pozdrawiam NeO :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 (edytowane) Jeżeli mowa o 1.6 jestem na nie ponieważ jak dla mnie nie ma sensu władowywać w to kasy. Pewnie opłacisz serwer na miesiąc a w kolejnym będą jakieś problemy i będzie lipa. Jak już to można coś pomyśleć nad go lecz z tego co wiem nie ma na razie $.$ Edytowane 27 Sierpnia 2015 przez Omєga * 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CREATIVE 162 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 omaga jest tylko pare modow ktore sie oplaca dm gg gxp ale i tak trzeba oplacic reklame server ale to sa koszty ... jb pfff nie oplaca sie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Co do GO, bardziej sie oplaca (wiecej ludzi gra) A co do ceny to 35 zl za 20 slotow GO, tylko teraz mowcie jakie mody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sonia1234 25 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Fajny pomysł jak serwer się uda na CS go to chyba jeden z pierwszych taki :-) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 To zart? Ja nie przyjmuje do sieci serwerów spoza mojego konta. Serwer jailbreak będzie niedługo, a na pewno nie kupisz serwera za tak niska cena pod taki mod. Nie pisałeś do mnie w tej sprawie wiec temat zamykam. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość.<br />Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.<br /><br />Twoja propozycja nie została przyjęta.<br /><br />Pozdrawiamy<br />Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi