KropkA12 373 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 (edytowane) Imię: Nick: Wiek: Ile czasu dziennie możesz pomagać serwerowi: Staż na serwerze: Link do GT: STEAM: Znajomośc amx (1-10): Znajomość FTP(wgrywanie map , pluginów [1-10]): Czy miałeś w innej sieci H@ lub J@(podaj nazwy, bez linków): Czy pełnisz lub pełniłeś jakąś funkcję na naszej sieci?: Dlaczego akurat Ty: Witam potrzebuje opiekuna serwer który będzie aktywny na serwerze jak i forum.Szukam opiekuna nie technika od tego jestem ja. Pamiętaj że to jak się rozpiszesz w podaniu świadczy o tobie!. Wymagania -5 dni spędzonych na forum -50 postów -Wiek 16 lat Edytowane 29 Sierpnia 2015 przez KropkA 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 (edytowane) Imię: Kuba Nick: NeO :] Wiek: 18 lat Ile czasu dziennie możesz pomagać serwerowi: 6 godzin Staż na serwerze: 3 miesiące Link do GT: https://www.gametracker.com/player/NeO%20%3A%5D/193.33.176.93:27015/ STEAM: STEAM_0:0:33597044 Znajomość amx (1-10): 9 Znajomość FTP(wgrywanie map , pluginów [1-10]): 9 Czy miałeś w innej sieci H@ lub J@(podaj nazwy, bez linków): Tak Czy pełnisz lub pełniłeś jakąś funkcję na naszej sieci?: Jestem adminem CoD45k Dlaczego akurat Ty: Może nie jestem długo na tej serwerowni, ale staram się i próbuje się wybić, miałem swoje wzloty i upadki, ale każdy ma swoje wady. Na pewno wiele osób mnie nie trawi, ale pewnie też ktoś mnie znosi. Nie raz próbowałem pomóc w rozwoju tego serwera. Będę się starał dobierać adminów, którzy będą aktywni na serwerze i mądrze banowali. Nie będę się rozpisywał. Pozdrawiam. Edytowane 28 Sierpnia 2015 przez Fajny Gracz 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sonia1234 25 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 (edytowane) Imię: Krystian Nick: kolortz Wiek: 15 Ile czasu dziennie możesz pomagać serwerowi: 2/5h Staż na serwerze:ok roku Link do GT: http://www.gametracker.com/player/Kolortz/193.33.176.93:27015/ STEAM: STEAM_0:1:14072124 Znajomośc amx (1-10): 10 Znajomość FTP(wgrywanie map , pluginów [1-10]): 6 Czy miałeś w innej sieci H@ lub J@(podaj nazwy, bez linków): nie Czy pełnisz lub pełniłeś jakąś funkcję na naszej sieci?: tak admin CS 1.6 45k i CS go deathrun Dlaczego akurat Ty: Chciałbym wprowadzić na serwer nowe klasy, mapy i nowości oraz poprawić co nieco serwer ponieważ trafiają się jeszcze bugi. Zauważyłem że na serwerze gra dużo mniej osòb i chciałbym to zmienić, za reklamować serwer żeby jego popularność wzrosła. Na pewno będę chciał wprowadzić konkursy jak i na serwerze tak i na forum. Dziękuje i pozdrawiam kolortz Edytowane 28 Sierpnia 2015 przez Kolortz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Power 49 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 (edytowane) Imię: Kamil Nick: BurgeRboY. (stary nick to RudySnajpeR.) Wiek: 16 Ile czasu dziennie możesz pomagać serwerowi: teraz mogę powrócić na serwer. Przestałem grac bo miałem trochę problem z własnym życiu pisałem rezygnacje z admina do opiekunów Staż na serwerze: 2656 minut na starym nicku Link do GT: http://www.gametracker.com/player/RudySnajpeR./193.33.176.93:27015/stary gt STEAM: STEAM_0:1:126970112 Znajomośc amx (1-10): 8/10 Znajomość FTP(wgrywanieMAP , pluginów [1-10]): 8/10 Czy miałeś w innej sieci H@ lub J@(podaj nazwy, bez linków): nie Czy pełnisz lub pełniłeś jakąś funkcję na naszej sieci?: tak mialem admina na tym serwerze oraz na deathrun Dlaczego akurat Ty: Przez ostatni czas zauważyłem ze mało ludzi gra na serwerze chciałbym naprawić wszytko co by dało lepsza grę dla graczy tak jak i dla mnie. Długo mnie nie było lecz miałem problemy ale teraz już od poniedziałku mogę zacząć grę spowrtotem z wami niewiem czy jest stara ekipa czy już jej nie ma :c. Będę chciał ożywić ten serwer a to wszytko przez dawanie jakiś konkursów na serwer aby graczy powrócili do nas bo na tez czas bardzo mało graczy jest Witam potrzebuje opiekuna serwer który będzie aktywny na serwerze jak i forum.Szukam opiekuna nie technika od tego jestem ja. Pamiętaj że to jak się rozpiszesz w podaniu świadczy o tobie!. Wymagania -5 dni spędzonych na forum -50 postów WARNY USUNĘ W PONIEDZIAŁEK Edytowane 29 Sierpnia 2015 przez Power Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 (edytowane) Imię: Kamil Nick: BurgeRboY. (stary nick to RudySnajpeR.) Wiek: 16 Ile czasu dziennie możesz pomagać serwerowi: teraz mogę powrócić na serwer. Przestałem grac bo miałem trochę problem z własnym życiu pisałem rezygnacje z admina do opiekunów Staż na serwerze: 2656 minut na starym nicku Link do GT: http://www.gametracker.com/player/RudySnajpeR./193.33.176.93:27015/stary gt STEAM: STEAM_0:1:126970112 Znajomośc amx (1-10): 8/10 Znajomość FTP(wgrywanieMAP , pluginów [1-10]): 8/10 Czy miałeś w innej sieci H@ lub J@(podaj nazwy, bez linków): nie Czy pełnisz lub pełniłeś jakąś funkcję na naszej sieci?: tak mialem admina na tym serwerze oraz na deathrun Dlaczego akurat Ty: Przez ostatni czas zauważyłem ze mało ludzi gra na serwerze chciałbym naprawić wszytko co by dało lepsza grę dla graczy tak jak i dla mnie. Długo mnie nie było lecz miałem problemy ale teraz już od poniedziałku mogę zacząć grę spowrtotem z wami niewiem czy jest stara ekipa czy już jej nie ma :c. Będę chciał ożywić ten serwer a to wszytko przez dawanie jakiś konkursów na serwer aby graczy powrócili do nas bo na tez czas bardzo mało graczy jest Witam potrzebuje opiekuna serwer który będzie aktywny na serwerze jak i forum.Szukam opiekuna nie technika od tego jestem ja. Pamiętaj że to jak się rozpiszesz w podaniu świadczy o tobie!. Wymagania -5 dni spędzonych na forum -50 postów WARNY USUNĘ W PONIEDZIAŁEK Odpadasz Edytowane 29 Sierpnia 2015 przez KropkA 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi