Semi 1 260 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 (edytowane) Witam.Moja propozycja to poprawne ustawienie servera. Strefy nie działają próbujesz się rozpędzić i po chwili cię zatrzymuje. Chodzi głównie o ustawienie komend takich jak "sv_airaccelerate".#EDIT Przepraszam , proszę o przeniesienie źle kliknąłem miało być dodane w przypiętym temacie. Edytowane 28 Sierpnia 2015 przez Semi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 jestem Za dodaniem tego ułatwi to wielu graczom robienie bh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machwes 192 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 (edytowane) Jak strefy nie działają ? Przecież strefy działają poprawnie, ja Ci tego nie pokażę, gdyż gram tam na 50/60 fps'ach XD, ciężko, ciężko. Nie rozumiem, w sumie możesz sam wpisać w konsoli komendę która podałeś XD. //Nie ma potrzeby przenosić. Edytowane 29 Sierpnia 2015 przez Machwes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Ta komenda musi być ustawiona na serwerze to w konsoli może mi tylko na botach zadziałać . Nie strefy nie działają poprawnie bo przy większym pre i szybszym machaniu myszką zaczyna cię hamować i zwalniać zamiast rozpędzać więc nie działają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machwes 192 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Dajmy, że masz rację. Poprawi się to (ALE JUTRO), bo zaraz zmykam . Komendę, którą podałeś będzie można uzyskać po wpisaniu /fps - na czacie. Dzięki za propozycję.// Zamek. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi