Netsky 200 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 1 Nick: Hardcore A Nie Disco 2. Imię: Michał 3. Wiek: 25 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): dobre około 8/10 - nie potrafię pisać dobrze skryptów 5. Mikrofon(Tak/Nie) tak 6. Składka(Tak/Nie): tak 7. Link do swojego GT**: gram na rożnych nickach http://www.gametrack....177.101:27156/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: ogarniam ta gre i moje oko zobaczy wszystko i nawet judasza 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): 0:1:58247031 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: kilka godzin 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: roznie zalezy od pracy 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 2 lata jezeli chodzi o 1.6 13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): bylem 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masek 128 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Jestem na TAK! Gracz znany i lubiany , chyba największy kozak na odd2, a co za tym idzie wie kiedy inni grają dobrze, a kiedy czitują. Admina miał na tym serwerze, więc doświadczenie przemawia na jego korzyść. Składka i mikrofon również na plus. Tak szczerze, argumenty nie są tutaj potrzebne, ponieważ każdy kto grał na odd2 i zna Netsky'ego to wie, że nadaje się na to stanowisko. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Okres próbny +wiek +staż -/+gt ? Jak przez 7 dni nie grałeś na tym nicku (podaj te nicki na których często grasz) -aktywność na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszus. 28 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Bez dwóch zdań na TAK: + pamiętam go z daawnych lat kiedy już walił HS'y łuskami z drugiego końca planszy a ja jeszcze nie wiedziałem czy strzela się Enterem czy strzałkami. Miał admina już tutaj + jeden z najlepszych graczy tej sieci w ogóle. Każdy, kto grał tu jakiś czas kojarzy go doskonale + mało mówi, raczej woli sprzedawać banie i ma naprawdę wielkie doświadczenie, nic mu nie umknie a na pewno żaden cziter. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
convers155 60 Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Jestem na tak- jedyny gracz z ktorym moge pograc na serwerze (poziom) - ogarnia co i jak - powraca na posade - MYŚLI ( co wiekszosci nie idzie dobrze ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netsky 200 Opublikowano 3 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi