ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Na oficjalnej stronie drużyny mousesports o zmianie, do której doszło w składzie Counter-Strike: Global Offensive reprezentującym tę organizację. Na ławkę rezerwowych przesunięty został Timo "Spiidi" Richter, który do tej formacji ściągnięty został z PENTA Sports podobnie jak dwóch innych zawodników mouz. Jego miejsce w głównym składzie zajął natomiast Nikola "NiKo" Kovač. Wiadomość, która udostępniona została przez mousesports mówi, że NiKo został graczem głównego składu, by dalej się rozwijać i odnosić sukcesy. W kuluarach mówi się jednak, że przesunięcie Spiidiego na ławkę rezerwowych po ESL One Cologne 2015 było planowane wcześniej. Drużyna potrzebowała go na zawodach w Kolonii, by nie stracić slota, którego przejęła od PENTA Sports. Aktualny skład mousesports: Fatih "gob b" Dayik Chris "chrisJ" de Jong Denis "denis" Howell Johannes "nex" Maget Nikola "NiKo" Kovač Timo "Spiidi" Richter - rezerwowy Źródło: cybersport.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 jeśli mi się zdaje to on kiedyś grał z Kinguin na Gaming Paradise zamiast Skytten xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 (edytowane) jeśli mi się zdaje to on kiedyś grał z Kinguin na Gaming Paradise zamiast Skytten xd Zgadza się lecz to chyba nie było Gaming Paradise =) Edytowane 30 Sierpnia 2015 przez ωιncнєѕтєr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 no nie wiem xD Dobrze sobie skojarzyłem xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 A jednak było to Gaming Paradise :ph34r: Sorry, skojarzyłem z innym turniejem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi