spizgany brock 1 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 (edytowane) 1. Twój Nick: Broku2. Kto zawinił? (admin/gracz): admin3. Nick oskarżonego: Rina4. Steam_ID oskarżonego: STEAM_0:1:1073938035. Opis sytuacji: Gdy graliśmy sobie na serwerze zauważyłem że jest na serwerze pewien gracz który przed nickiem ma nazwę pewnej serwerowni. Zwróciłem uwagę adminowi że to jest reklama innej serwerowni lecz ona nic sobie z tego nie robiła. Po paru minutach na serwer wszedł Gracz który po nicku miał dopisane "skinomat.com" lecz od razu musiał zmienić on swój nick gdyż admin mówił że była to "reklama". Gdy ponownie zwróciłem uwagę Kasi czemu ten gracz z grupą pewniej serwerowni przy nicku nie otrzyma nawet ostrzeżenia to ona powiedziała że jest to tylko grupa i nie ma dopisane ".pl" ani ".com", a poza tym ona nie zna takiej serwerowni dla tego więc to nie jest reklama.6. Dowody (demko/screeny/świadkowie): screen http://zapodaj.net/07b7582f7f88e.jpg.html7. Data zdarzenia: 31-08-2015 godzina około 14. Edytowane 31 Sierpnia 2015 przez spizgany brock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 (edytowane) Dla mnie to nie reklama, może się mylę może nie, to grupa, nie znam każdej konkurencyjnej serwerowni, więc proszę ode mnie nie wymagać cudów. Nie byłam wtedy tam jedynym adminem. Co do ciebie. Na screenie widnieje również twój nick. 3.5 Reklamowanie innych sieci bądź stron www: Ban Permanentny Tobie dałam "tylko" kick z powodem "zmień nick" po czym wróciłeś. Ps. A i dziękuję za zepsucie humoru Edytowane 31 Sierpnia 2015 przez Kasiaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Kolego gdzie tu widzisz reklamę? Tag przed nazwą nie jest reklamą, admini nie mogą wymagać od graczy zmiany tagu. Nie było tam .pl .com .eu itp więc skarga 100% niesłuszna. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 (edytowane) Broku ma rację, jest to reklama. Zostały dodane nowe 2 podpunkty do regulaminu. 1. Zasady gry na serwerze [...] 1.6 Zabronione jest reklamowanie innych serwerów poprzez dodawanie tagów związanych z nimi. 4. Admin ma obowiązek [...] 4.6 Sprawdzać czy zgłoszony tag gracza nie łamie regulaminu Poinformuje adminów w tej sprawie. Dziękuje za zgłoszenie. @Edit. Decyzja podjęta po rozmowie z właścicielem. Pozdrawiam, Queen Besiałke Edytowane 31 Sierpnia 2015 przez Q♥een Besiałke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi