ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Cześć. Proponuję dodać nowy dział o tematyce Battlefield. Może na forum nie ma dużo osób grających właśnie w ten tytuł, ale myślę, że dział się przyjmie. Będę zajmował się tym działem jeżeli zostanie on dodany. Nazwa działu: BattlefieldPoddziały: Battlefield - Nowości Battlefield 4 Battlefield 3 Battlefield - Poradniki 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 (edytowane) Jestem za, tylko czy ktoś po za mną i winnem będzie to czytał ? Fajnie jakby był mix BF/ CoD W CoD mogę się udzielać dużo bo mam wszystkie oryginalne części, byłem komentatorem CoD, co do BFa to czasami gram w bf3 i czasami hardline. Edytowane 31 Sierpnia 2015 przez SzeregowiecPL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Dziś został dodany dział Blizzard i już chcemy kolejny? Trochę tych działów już mamy lecz można dodać jeszcze jeden na próbę. Będę dodawać coś od siebie bo sam gram od czasu do czasu w bf4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 @SzeregowiecPL, hola hola, ja również będę czytała. Uważam, że fajnie by było dodać taki dział z pewnością są tutaj jeszcze gracze którzy interesują się BF @ Omєga *, o ile ktoś jest chętny zajmować się danym działem i będzie aktywnie zamieszczał tam posty uważam, że warto dać szansę, zawsze w przypadku braku zainteresowania dział można usunąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 5 Września 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Jaki ma być opis do działu BattleField, a jaki do Call of Duty 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemiwiki 212 Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 W sumie też lubię czasem pograć w bfa to można popisać w dziale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 5 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 (edytowane) @-_- Battlefield: Battlefield jest serią gier typu FPS. Każda część cyklu Battlefield osadzona w różnych realiach umożliwi wczucie się w ówczesne pola bitwy! Call Of Duty Call Of Duty jest serią gier w której możemy się wcielić w żołnierza, który walczy na froncie podczas drugiej wojny światowej. Edytowane 5 Września 2015 przez ωιncнєѕтєr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 5 Września 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 To jeszcze potrzebuje poddziałów do Call of Duty 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 (edytowane) Do cod'a to może Ogólne o Call of Duty Call od duty Ghost Call of duty Black Ops 2 Call of Duty: Advanced Warfare Edytowane 5 Września 2015 przez Omєga * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek #trade 46 Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Fajny pomysł tez pogrywam w BF4 więc będę zaglądał i się udzielał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 6 Września 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja została przyjęta. Dziękujemy za to, że pomagasz nam w rozwoju. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi