Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Witam,Szukam kilku adminów na serwer Jailbreak. Podania proszę składać w tym temacie. 1. Nick: 2. Imię: 3. Wiek: 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 5. Mikrofon(Tak/Nie): 6. Link do swojego GT**: 7. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: 8. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: 9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 10. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): 11. Staż w grze counter strike 1.6 12. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 1. Nick:Someone get me a preist. lub Pawel.? 2. Imię:Paweł 3. Wiek:18 (19 incomming) 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):Bardzo dobre. 5. Mikrofon(Tak/Nie):Chwilowo nie, problemy techniczne. 6. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/Someone%20get%20me%20a%20preist./193.33.177.87:27051/ 7. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: W zasadzie, to większość mnie zna, lecz i tak uzupełnię ten podpunkt. Tak, więc na imię mi Paweł mam prawie 19 lat. Chodzę do technikum informatycznego, uczęszczam do klasy policyjnej (jakkolwiek by to nie brzmiało), jestem w czwartej klasie, grupa maturzystów. Interesuję się muzyką, informatyką i ogólnie wszystkim co mi podejdzie pod "gust". Dlaczego ja? ponieważ posiadam duże doświadczenie jako admin, adminowałem tutaj na serwerach ZM i COD 2k1, gdzie teraz na codzie jestem opiekunem, uważam, że jestem dość rozpoznawalną osobą, która stara się być konsekwentna w działaniu. Co prawda można mi zarzucić brak przedniej aktywności. - fakt, ale serwer został ogłoszony dopiero dzisiaj. W skrócie to chciałbym żeby sytuacje jak ta sprzed 10 min, gdzie strażnicy bez jakiegokolwiek słowa nie mordowali (w zasadzie bezpodstawnie) więźniów. Nie posiadam doświadczenia jako admin JB, lecz z czasem, gdy pojawi się regulamin serwera Jailbreak postaram się przystosować. Teraz chciałbym tylko ogarnąć chaos, który powstaje, gdy admina na serwerze nie ma. 8. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Posiadam steam (w profilu), lecz gry cs 1.6 nie mam na koncie zakupionej. 9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Zaczął się rok szkolny, znaczy jutro się zacznie. To sądzę, że standardowo od godzinki wzwyż. 10. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Ogólnie to po szkole, gdy wrócę do domu, nie wiem jeszcze jak to będzie się miało w przyszłości, gdyż będzie to uwarunkowane od tego kiedy wrócę ze szkoły. 11. Staż w grze counter strike 1.6: 2 lata może więcej.. już sam nie wiem. 12. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Tak, jak wspomniałem wyżej, na ZM i Cod 2k1. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 (edytowane) 1. Nick:Zygi zabijaka 2. Imię:Marcin 3. Wiek:16 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):8/10 5. Mikrofon(Tak/Nie):Tak 6. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/Zygi%20zabijaka/193.33.177.87:27051/ 7. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem:Mam na imię Marcin Jutro rozpoczęcie roku szkolnego i wybieram się do zawodówki w zawodzie monter robót wykończeniowych.Interesuję się piłką nożną . Jestem kulturalny i pomocny.Chciałbym zostać adminem ponieważ lubie serwery typu jailbrek mam na nich troche doświadczenia bo gram na tych serwerach już z 3 miesiące.Co do Gt wiem,że jest słabe ale na serwerze nie da się grać przez nie ogarniętych graczy którzy zabijają TT bez powodu.Dlatego pisze podanie a by móc zadbać o porządek na serwerze. 8. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak:Nie 9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:1-2 10. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy):Dni robocze:15-17 Weekendy:11-14 11. Staż w grze counter strike 1.6: 4 lata 12. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ):Tak Edytowane 31 Sierpnia 2015 przez Zyguś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jockerek 78 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 1. Nick: STOP CRY BRO 2. Imię: Gracjan 3. Wiek: 19 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): Bardzo dobre 5. Mikrofon(Tak/Nie): Nie 6. Link do swojego GT**: Nie miałem jeszcze przyjemności grać więc nie wytworzono mojego gt, jutro zaczynam tam grę (ew. dzisiaj) i zedytuje post ;] 7. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Tak jak napisałem wyżej, mam na imię Gracjan. Mój wiek przemawia na moją korzyść. Ostatnimi czasami swoją kulturę poprawiłem o bardzo, ale to bardzo dużo. Interesuje się motoryzacją. Mam bardzo duże doświadczenie na takich serwerach, miałem nawet na takowym admina (jak i miałem taki serwer) więc wiem w jakiej sytuacji mogę zbanować, mojemu oku nic nie przemknie 8. Czy posiadasz STEAM: STEAM_0:0:89455927 9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Zależy ile czasu wolnego będę miał, a z tym bywa różnie. Ale jestem praktycznie non stop na forum na telefonie, więc w razie czego mogę wejść na serwer. 10. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Niestety ale różnie, zależy od pracy. 11. Staż w grze counter strike 1.6: 4 lata. 12. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ) Tak, jestem nawet tu na odd2 ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Chciałbym zaznaczyć, że admin na tym serwerze musi mieć mikrofon, to najważniejsza rzecz na takim serwerze. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 (edytowane) 1. Nick: Puchatkowy Alkoholik , 3lu 2. Imię: Sławek 3. Wiek: 22 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): Bardzo dobre 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 6. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Puchatkowy%20Alkoholik%20%3AD/193.33.177.87:27051/ 7. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Szczerze mówiąc to nie chce mi się uzupełniać tego punktu. Ale mus to mus. mam na imię Sławek, mieszkam w Szczecinie mieście cudów , Pracuję w firmie budowlanej (Elewacje). weekendy mam wolne i czas spędzam różnie, ze znajomymi,cs,balety interesuję się sportem(Kocham siłownię),kobietami Bardzo dużo osób zna mnie tu dlatego też nie wiem sam co mam o sobie napisać hehe. Dlaczego mam akurat ja zostać adminem? Chcę pomóc, lubię pomagać Serwer świeży nie ma stałej ekipy adminów jeszcze, myślę że taki doświadczony admin jak ja na pewno się przyda, na JB w życiu przegrałem sporo więc mam doświadczenie, co do Gt jest słabe, wczoraj dowiedziałem się o tym serwerze, wbiłem żeby pograć ale niestety nie było to możliwe... Brak adminów utrudnia tam bardzo grę. no to chyba tyle. Pozdrawiam. 8. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: STEAM_0:1:1578489 9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 1-2h 10. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Dni robocze 17-23 Weekendy mam wolne więc 10-23 xD 11. Staż w grze counter strike 1.6: 4 lata jakoś nie wiem sam 12. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Oczywiście Edytowane 1 Września 2015 przez Puchatkowy Alkoholik☺ 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 1. Nick:-SaiyajiN- 2. Imię:Oskar 3. Wiek:16 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):8/10 5. Mikrofon(Tak/Nie):Jasne,że tak xd 6. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/-SaiyajiN-/193.33.177.87:27051/ 7. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem:Byłem adminem na JB z 4-5 razy. Ogarniam ten mod i wiem jak się na nim trzeba zachować i to potrafie.A chcę zostać adminem bo serwer jest nowy i popularny i myślę,że przyda się admin co zna moda dobrze i grał na nim 2/4 cs i także przez dzieci, które wchodzą do ct a wszyscy wiemy jak to się kończy.Wszyscy mnie raczej znają bo juz jestem długo na sieci i myślę,że nigdy nie zawiodłem w każdej mojej randze na tym forum 8. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak:http://steamcommunity.com/profiles/76561197982265776 STEAM_0:0:11000024 9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:1-2 na pewno i zawsze sprawdziać czy wszystko gra 10. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy):tak po szkole 14 do 23 bede na pewno do usług xd 11. Staż w grze counter strike 1.6: 5 lat chyba xD 12. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )4,5,6 razy byłem na JB. Znam ten mod bardzo dobrze. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 (edytowane) 1. Nick: Daniel.! 2. Imię: up 3. Wiek: 17 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): bdb 5. Mikrofon(Tak/Nie): yep 6. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Daniel.%21/193.33.177.87:27051/ 7. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: To co się dzieje na tym serwie to masakra. Myślę, że nie potrzeba więcej tu pisać 8. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: STEAM_0:1:78142703 9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 1-2h dziennie 10. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): dni robocze tylko 17-20 11. Staż w grze counter strike 1.6 4-5 lat 12. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ) yes Edytowane 3 Września 2015 przez Daniel.! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 (edytowane) 1. Nick: [r][e][w][o][x] 2. Imię: Łukasz 3. Wiek: 21 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 10/10 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 6. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/%5Br%5D%5Be%5D%5Bw%5D%5Bo%5D%5Bx%5D/193.33.177.87:27051/ 7. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Mam na imię Łukasz, pochodzę i mieszkam w Warszawie, studiuję. Chcę zostać adminem z powodu fali dzieci i ludzi bez micro pchających się do ct, nadmiernie łamiących regulamin 8. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: STEAM_0:1:39579213 , mam 2 konto, jak trzeba też podam xd 9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 1h 10. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Gdy jest ktoś na serwerze to wbije z rana (9/10 rano) ale głównie po 17, nie ważne czy weekend czy dni robocze. 11. Staż w grze counter strike 1.6 : 5 lat 12. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ) : na ffa i bf2, dm csgo, 4fun csgo csc Edytowane 13 Września 2015 przez ℓυкαѕнн ♥ 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 1. Nick: Nessia 2. Imię: Magdalena 3. Wiek: 17 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 10 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 6. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Nessia/193.33.177.87:27051/ 7. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Chce pomóc w ogarnięciu serwera. Adminów nie ma wielu, a zazwyczaj jest tak, że kiedy ja gram nie ma żadnego. 8. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: STEAM_0:0:1275054 9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 1-2h, w weekendy 3+ 10. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Różnie. W tygodniu po 17, a w weekendy rano i wieczorem. 11. Staż w grze counter strike 1.6: Jakieś 4 lata. 12. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Byłam wielokrotnie na tej serwerowni. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Osoby przyjęte niech nie zapomną wpisać się po rangę. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leilo 112 Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 (edytowane) 1. Nick:Leilo <(^.^)> 2. Imię:Maciej 3. Wiek:21 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):10/10 5. Mikrofon(Tak/Nie):Tak 6. Link do swojego GT**http://www.gametracker.com/player/Leilo%20%3C%28%5E.%5E%29%3E/193.33.177.87:27051/ GT zmienione 7. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem : Ponieważ nie mam zamiaru widzieć serwera w reklamach i dzieci bez mutacji, masakra. Coś od siebie ? Myślę, że mogę pozwolić sobie na admina na 2 serwerze classica, ponieważ ODD2 nie zawsze mi działa i nie mogę spędzać tam za dużo czasu, ale jak najbardziej dam radę na 2 serwery:) 8. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak:STEAM_0:0:54538862 9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:Zależy od mojej zmiany w pracy, ale myślę, że około 2-5h 10. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy):Week wieczorami 11. Staż w grze counter strike 1.6 straciłem rachubę, 5lat? 12. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ) Tak, Bf2, ODD2 aktualnie GT zmienione Edytowane 10 Września 2015 przez leilo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 1. Nick: Jay McKenzie 2. Imię: Kuba 3. Wiek: za 3 miesiące 17 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): dobre 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 6. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Jay%20McKenzie/193.33.177.87:27051/ 7. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Jestem na tej sieci od ponad 2,5 roku, uważam, że jestem postacią dosyć rozpoznawalną i lubianą. Adminem powinienem zostać, ponieważ nie mam problemu z komendami AMXX, co można było zobaczyć na nieistniejącym już serwerze BF2, na którym byłem przez dość długo adminem. Obiecuję, że będę dbał o serwer w każdej możliwej chwili. 8. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: STEAM_0:1:40732661 9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Dziennie ok. 2h (wiadomo, szkoła, życie prywatne itp.) 10. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): poniedziałek, sobota od ok. 19, niedziela większość dnia 11. Staż w grze counter strike 1.6: 5 lat 12. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ) Tak, wielokrotnie 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 (edytowane) 1. Nick: CiapatyMurwa 2. Imię: Sebastian 3. Wiek: 19 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 10 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 6. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/CiapatyMurwa/193.33.177.87:27051/ 7. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Gram bardzo często i nie mało. Mam doświadczenie 8. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: STEAM_0:1:1687158 9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Od 2 do 7 godzin 10. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Na przestrzeni całego dnia, bo studenci jeszcze nie mają zajęć. 11. Staż w grze counter strike 1.6: 6 lat około 12. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ) Tak Edytowane 11 Września 2015 przez CiapatyMurwa 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
}{ame! 6 Opublikowano 12 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Może się uda ;P 1. Nick:}{ame! 2. Imię:Kamil 3. Wiek:16 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):8/10 miałem kilka swoich paczek ew mam zm+cod paczkę wiec właściciel sieci niech pisze do mnie 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 6. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/%7D%7Bame!/193.33.177.87:27051/ 7. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Hm mam na imię Kamil i mam 16 lat. Pochodzę z małego miasta,które leży niedaleko Torunia.Dlaczego ja? Często sa dzieci które robią fk lub wchodzą ciągle w ct a admina nie ma.Oraz pomógłbym obecnym admina. 8. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Tak posiadam : http://steamcommunity.com/id/SkyJuumper/a steam id : 0:1:2582659 9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: hm teraz 5-7h dziennie 10. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Zależy jak jest szkoła to od 15 do 20 a jak wolne to od 11 do 20 ;p 11. Staż w grze counter strike 1.6: Hmm nie liczyłem ale tak ok 3-4 lata 12. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ) Tak,miałem kilka swoich serwerów,niestety z braku współpracy 2 właściciela padły ;/ PS.Wiem ze mam mało postów na forum,ale postaram się nadrobić 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 12 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 (edytowane) 1. Nick: mn9 2. Imię: Mateusz 3. Wiek: 17 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): Bardzo dobre 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 6. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/mn9/193.33.177.87:27051/ 7. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Nie lubię pisać o Sobie ale jak mus to mus xD , a wiec tak, mam na imię Mateusz interesuje się głównie telekomunikacją, pochodzę z województwa mazowieckiego.Dlaczego ja mam zostać adminem? To proste, chcę zapobiec łamania regulaminu przez graczy i dzięki temu sprawić by innym na serwerze grało się lepiej. 8. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Tak --> STEAM_0:1:119741732 9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 1-2h 10. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): 9-13 , 20-01 w weekendy róznie. 11. Staż w grze counter strike 1.6: 5lat 12. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Tak Co prawda mój Gt nie jest najlepszy, ale mimo tego liczę na pozytywne rozpatrzenie podania. Edytowane 13 Września 2015 przez mn9 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 18 Września 2015 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Zamykam szybką rekrutacje. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi