Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Nick: Tymabrkowa Data(nie obowiązkowo): ---------- Pytanie: Mam takie pytanie, a mianowicie chodzi o steam. Czy jest możliwość zmiany pozycji powiadomień? Aktualnie mam je w prawym dolnym rogu, jednak strasznie to przeszkadza przy mixach (nie widać nie raz pieniędzy, ammo itp). Szukałam w ustawieniach jednak nic na ten temat tam nie widziałam. WIe ktoś może jak to zmienić? Inne: Wiem co to wujek google i znalazłam jedynie coś takiego: Wchodzimy w: Steam\resource\styles\steam.styles Otwieramy to Notatnikiem (Lub innym edytorem tekstu) Znajdujemy linie: Notifications.PanelPosition "BottomRight" // Can be "BottomRight", "BottomLeft", "TopRight", "TopLeft" Zmieniamy na interesującą nas pozycje. Zrobiłam tak jak tutaj pisze jednak powiadomienia dalej są w prawym dolnym rogu ;x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 1 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Ktoś coś?;c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corey Graves 248 Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Te powiadomienia ustawia się w danej grze. W CS GO w ustawieniach gry mamy coś takiego " miejsce powiadomień steam" i tam sobie ustawiamy. Z tego co pamiętam w innej grze też zmieniałem sobie to ustawienie w opcjach gry bo domyślnie miałem gdzie indziej. Odpal grę i poszukaj w opcjach czegoś podobnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Te powiadomienia ustawia się w danej grze. W CS GO w ustawieniach gry mamy coś takiego " miejsce powiadomień steam" i tam sobie ustawiamy. Z tego co pamiętam w innej grze też zmieniałem sobie to ustawienie w opcjach gry bo domyślnie miałem gdzie indziej. Odpal grę i poszukaj w opcjach czegoś podobnego. Drogi Corey'u a powiedz mi taką rzecz. Jeżeli ja gram w grę spoza steam w moją ulubioną np. w League of Legends to czy istnieje możliwość zmiany umiejscowienia wyświetlania powiadomień ze steam? bo mi całą mini-mapę zasłaniają i mnie ... strzela xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corey Graves 248 Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Paweł, jedną grę też spoza steam odpalałem przez steam, z tego co pamiętam to powiadomienia otrzymywałem w tym miejscu gdzie w CS, ale nie pamiętam żebym coś ustawiał, nie wiem może w Lolu też jest tak opcja, że można ustawić mimo, że gra z poza steam. Być może producenci pomyśleli, że gra nie jest grą steamową, ale gracze będą ją odpalać przez steam i gdzieś w opcjach może jest taka możliwość zmiany miejsca powiadomień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Wiem, ze wyświetlanie powiadomień można wyłączyć na steam. Ja mam to wyłączone. Mam sam dźwięk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywnosci Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi