I3lu 430 Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 (edytowane) Witam.Serwer został odświeżony,zmienił się, mam na dzieje na lepsze.Wprowadzono wiele zmian które myślę że ułatwią rozgrywkę nie tylko ProVip/vip ale również zwykłym Graczom i przyciągną większą liczbę graczy na nasz serwer.Myślę że gra będzie teraz wyglądać bardziej drużynowo,a nie (Solo) boso przez świat Wszystkie te zmiany były zaproponowane przeze mnie i Przez Opiekuna Serwera mn9 ,wprowadzone zostały przy pomocy Właściciela Sieci -_-Zmiany Które wprowadzono:1. Usunięto Knife Blink.2. Zmieniono Ceny w sklepiku ZM/HUMAN.3. Zmniejszono DMG Provip z 1.6 na 1.3 (Vip Oraz Gracz Bez Vip mają DMG 1.0).4. Zbalansowano podstawowe klasy Zombie.5. Wprowadzono pozwolenie na używanie Działka (mile widziane propozycje map z działkami).6. Dodano 50 Armora dla Gracza nie posiadającego Vip/ProVip.7. Zwiększono liczbę wypadających AmmoPack ze skrzynek.8. Zwiększono potrzebny exp na dany lvl.9. usunięto podstawową klasę zombie "Poison Zombie" i zastąpiono ją nową.10. Dodano nowe modele Survivor/Nemezis11. Dodano 3 nowe klasy Zombie12. Poprawiono MapCykl Noc/Dzień13. Zmieniono godzinę Event EOG 2x więcej expa 14.Miał zostać dodany nowy tryb rozgrywki "Nemki vs Survivor" Ale coś poszło nie tak... Dlatego Admini mn9 i Puchatkowy Alkocholik będą wam robić tą rozgrywkę ręcznie raz na dwie mapy przez całą rundę, a rozdawanie Survivor/Nemezis będzie losowe. Model Nemezis Model Survivor Nowe Klasy Zombie:Banshe - Posiada zdolność przyciągania do siebie graczy za pomocą nietoperze, po naciśnięciu i przytrzymaniu klawisza "E".Cerebrus Zombie (Dog) - Aktualnie Najszybszy Zombie na serwerze.Wysokoskoczny Zombie - Posiada 3 skoki, 1 podstawowy + 2 dodatkowe i mniejszą gravitację (możecie znaleźć tę klasę na drugiej stronie wyboru zombie "9"). Banshe Cerebrus Zombie (Dog) Wysokoskoczny Zombie Nemki vs survivory Edytowane 7 Lutego 2016 przez mn9 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JC PLAMBYGG AS 252 Opublikowano 12 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 i bardzo dobrze ostatnio nawet jest po 20 osob dziennie na zm czego wczesniej nie bylo ( mi sie nie zbyt podoba Banshee ale to kwestia gustów ;p ) szkoda, że nie wyszło wam z tą rozgrywka Plage ale no cóż co za dużo to nie zdrowo 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi