Skocz do zawartości

Rezygnacja Pawel.?

Paweł.

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:Pawel.?
Powód rezygnacji:-
Coś od siebie:

Dzięki Krypton & Neffju za danie mi szansy byciem opiekunem CoD 2k1. Jeśli wyłonisz nowego opiekuna, to mogę mu powiedzieć co i jak.. przynajmniej to co wiem. Na ten moment nie mam już chęci wysłuchiwania kolejnych przykrych słów w moją stronę itp. odkąd byłem opiekunem serwer psuł się coraz bardziej i bardziej, a obietnic poprawy stanu rzeczy było już chyba ze 100 żadna nie została spełniona, a szkoda. Nie mam do ciebie żalu czy pretensji Krypton. Po prostu nie mam już sił, liczę, że chociaż wraz z moim odejściem weźmiesz w końcu dupę w kroki i zaczniesz działać, jeśli nie to po prostu serwer zamknijcie, albo przeróbcie na coś innego, bo na dzień dzisiejszy jest niemożliwy do gry. 

Jeszcze raz dzięki za danie mi szansy na 2k1 oraz dziękuję tym, którzy starali się mnie wspierać. Niestety, ale przez ostatnie dwa miesiące byłem zbywany lub olewany. Zawsze szła ta sama gadka i widzę, że nic się nie zmienia w tym kierunku tak, więc nie widzę sensu żeby tym serwerem się zajmować. Bo szkoda na to mojego czasu. Nie ma poprawy, jest jeszcze gorzej. 

Ja nowego opiekuna nie będę wyznaczał jak to robił były opiekun FFA, to jest twoja wola, liczę tylko, że będzie to ktoś konsekwentny. Z forum nie odchodzę, to nie musicie się cieszyć przedwcześnie :D.

Pozdrawiam. 

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Twoja rezygnacja została przyjęta.

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności